Nå er det ikke min mening å rote til i lesesirkelen. Jeg legger likevel inn et innlegg her om forslag til en felleslesing utenom lesesirkelen.

Da jeg leste Mrs. Dalloway (som ikke nådde opp i lesesirkelen), oppfattet jeg en viss interesse for en felleslesing av Virginia Woolfs Til fyret. Jeg regner med at vi har rom for flere felleslesinger, men ser likevel «problemet» med at det er mange av de samme bokelskerne som deltar i slike felles prosjekter.

Jeg kunne tenke meg å starte en felleslesing av Til fyret omkring 10. august. (Den er nok ikke så godt egnet som ferielektyre.) Hvis vi regner ca. tre uker på den, skulle vi gå sånn nogen lunde klar av lesesirkelens oppstart. Ev. kunne kanskje lesesirkelen starte uke senere, ca. 27. august.

Felleslesingen av Til fyret vil være åpen for alle, ikke bare lesesirkelens medlemmer. Jeg legger ut en egen tråd om den når det nærmer seg.

Hører gjerne om dere har synspunkter på dette.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Beklager! I vår bebudet jeg en felleslesing av Virginia Woolfs «Til fyret» omtrent på denne tiden. Nå ser jeg at jeg ikke har kapasitet til å ta hånd om dette i høst. Synd – for jeg hadde virkelig gledet meg til å lese boken sammen med dere. På den gode siden teller at jeg har dukket ned i et artig og krevende prosjekt!

Om noen andre tar initiativet, eller den blir stemt frem i lesesirkelen, skal jeg prøve å henge med. Hvis ikke, tar jeg et initiativ på et senere tidspunkt. Har allerede kjøpt den anbefalte oversettelsen av Merete Alfsen. Vil uansett prøve å få med meg lesesirkelens bøker.
(Nå skal jeg ikke rote til denne tråden mer :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott initiativ! Er med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Da er det bare å følge med rundt 10. august, satser på å starte da.
Gleder meg til dette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil veldig gjerne være med på felleslesing av den :-) Den står klar i hylla og lengter etter å bli lest! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fint! Jeg tror det er godt å ha følge på veien når man leser Woolf. Tillater meg å sitere bokelsker Kari Folvik: "Eg opplever at Virginia Woolf er ein forfattar som blir meir interessant å lesa dess meir eg les rundt forfattarskapen".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Woolf ennå, så det blir spennende. Mulig jeg prøver å få lest Mrs Dallway først, men får se hva jeg rekker. Blir uansett kjekt med en felleslesing :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God idé. Kanskje jeg deltar.
Lykke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk skal du ha, og hjertelig velkommen skal du være!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahStig TMarit HåverstadKirsten LundReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemeterTanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKjell PsveinSissel ElisabethLinda NyrudMarianne_BenteHilde H Helseth