Dette er en av de morsomste, (dog kanskje vel kreative), forklaringene på store begivenheter i verdenshistorien, jeg har lest. Fortelleren og hovedpersonenes kommentarer og betraktninger, medfører hyppige rykninger på smilebåndet og ikke sjelden høylytt latter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ville vært interessant å vite hvorfor du ga den 4 når du syntes den var så morsom? :) Selv måtte jeg gi den opp ganske fort. Kanskje for fort?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boken er morsom og underholdende, men ikke noe mer. I forhold til andre bøker jeg har lest, er den litt for lett og overfladisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gav den ikke opp, leste den ut, men du verden for noen kjedelige timer. Jeg har uttalt meg om boken en gang før, og da tror jeg at jeg skrev at det var den kjedeligste boken jeg har lest. Jeg har derimot en venninne som lo som hun ristet, og hun kan ikke skryte nok av boken, så jammen er vi ulike og ikke bare på utsiden som "sangen" sier;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman