Det er sterkt å lese teksten din! Ja, denne boken burde vært lest av mange flere; det er en bok som biter seg fast i deg etter at du har lest den. Du blir ikke ferdig med den. Romanen "Pelle Erobreren" lot meg forstå hvorfor arbeiderbevegelsen er/var nødvendig, og "Mr. Pip" gjorde at jeg virkelig forstod litteraturens egenverdi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk! Som leser er jeg opptatt av bøker og filmer med noe vektig å si om ting jeg er opptatt av, særlig litteratur, politikk og religion. Denne haket av alle tre på en måte som virkelig berørte, så nå gleder jeg meg til å lese mer av forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik Vale