Nok en gang synes jeg det er vanskelig å komme med forslag. Det er rett og slett alt for mange bøker jeg vil lese :o I tillegg så jeg at en del av dere alt har lest En beretning om blindhet, som var boka jeg i utgangspunktet tenkte å foreslå. Ser også at en annen bok av samme forfatter alt er nominert. Kjærlighet i koleraens tid var også en jeg tenkte på, men den er jo alt nominert.

Jeg endte derfor til slutt med Balansekunst av Rohinton Mistry. Boka er på hele 633 sider, så mulig den blir litt for omfattende? Jeg foreslår den uansett, med bakgrunn i at den har fått så gode omtaler, og at jeg gjerne vil lære mer om India :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den første boka i lesesirkelen, Middlemarch, var på 917 sider. Det gjekk jo greit det også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En nydelig bok som ikke føles som 633 sider. Jeg leser den gjerne igjen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høres veldig lovende ut, når dere er to som faktisk kunne lest en såpass lang bok på nytt :) Denne må jeg lese uansett skjønner jeg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en fantastisk god bok! Godt forslag:-) jeg leser den gjerne en gang til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra, da må jeg sette den høyt opp på leselista om den ikke skulle bli valgt til felleslesing :) Hørte om den via ei venninne som leste den før hun skulle på et lengre opphold i India :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol