Dette var en bok jeg hadde litt forventning til, og jeg ble ikke skuffet! Alltid spennende med en debutant - som får rosende omtaler fra flere hold.
Dette er ingen solskinnshistorie, men den er fasinerende, vakker og mystisk. Får en nesten fysisk følelse av å ha vært til stede i 1600tallets Amsterdam. Historien handler om Nella som kommer til byen for å begynne sitt nye liv i ektemanns flotte herskapshus. Ingen ting blir slik hun hadde forestilt seg. Hun møter kulde og likegyldighet - og et hus fullt av hemmeligheter. Bryllupsgaven hun får er et storslått dukkehus som er en kopi av huset de bor i. Når Nella bestiller gjenstander til huset fra en miniatyrmaker, dukker det opp uventede figurer som viser at noen vet alt om deres innerste hemmeligheter . I løpet av de få månedene handlingen strekker seg over, får vi også innsikt i byens laug og handel, kirkens makt og samfunnets fordommer. En bok jeg gjerne anbefaler!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer