Sommer ved sjøen" minner om de beste uavhengige oppveksfilmene som av og til kommer ut av festivaler: den er særegen, beveger seg i et bedagelig og lullende temo, er fylt med små scener som eksploderer av varme og ømhet, forer oss sakte med små og givende innsikter om karakterene og etterlater oss med en nesten hjerteskjærende melankoli.

Anbefales på det varmeste!

Les mer her: skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leste hele lenkebeskrivelsen, og det er absolutt en bok som skal på min ønskeliste.
Selv om vi har mange ulike meninger, må jeg få lov til å skryte av de flotte gjennomførte bok anmeldelser som du skriver, imponerende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som jeg skrev til en av de beundrer her på siden for et par dager siden, har jeg en tendens til å la engasjementet dra meg hit og dit når jeg bør roe meg litt ned og presentere mitt synspunkt på en mer voksen og hensynsfull måte. Det finnes en roligere og mer taktfull person bak tastaturet, og han ber om forlatelse og ønsker deg alt godt. Til neste gang:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har diskutert med mange tidligere, og aksepterer at vi alle er ulike, og har forskjellige syn på ting, men når vi var så langt fra hverandre i forrige diskusjon, så jeg ingen grunn til å fortsette. Du trenger ikke be om unnskyldning, du må få lov til å mene det du vil, jeg pleier aldri å bære nag til noen pga forskjellige synspunkter!
Og selvfølgelig ønsker jeg også deg alt godt, men skulle selvfølgelig gjerne hatt deg som medlem i dyrebeskyttelsen;-);-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanne