Jeg tror ikke dette er så sært akkurat, men i det siste har jeg fått en vane jeg følge når jeg tar fram en ny bok for å lese: Jeg må med en gang sjekke hvor mange sider den er på, så jeg hele tiden har i bakhodet hvor mange sider det er igjen til slutten. Greier ikke å la være å sjekke ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

ja eg og må berre sjekke kor mange side den er på, gjer det eigentleg gjennom heile boka. I tillegg har eg ein tendens til å lese siste side først, men det er ein vane eg prøvar å kvitte meg med, nesten klart det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er akkurat slik jeg også. Også må jeg finne ut hvor midten av boka er, å holde øye med på hvor lenge jeg har igjen til jeg kommer dit. For når jeg har nådd midtpunktet er det i hvertfall ingen grunn for ikke å lese ferdig boka. Også synes jeg at jeg leser mye fortere etter jeg har nådd midtpunktet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter