Med referanse til brukarnamnet ditt; var dette eit salsframstøyt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nei det var ikke det. Men bevares...sånn kan man vel også se det.
Mannen min og jeg skal flytte i leilighet og der får jeg ikke plass til alle bøkene mine dessverre. Det gjør vondt langt inni sjela mi det.
Den eldste datteren min hjelper til så nå har vi solgt langt over halvparten av bøkene. Men så eier jeg ikke vett da...for jeg kjøper fremdeles bøker ..har i grunnen kjøpeforbud...men det er vanskeligere å slutte å kjøpe bøker enn det var å slutte å røyke.....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du får ikke plass til en bokhylle eller to i kjellerboden? Det ble en løsning for meg. De grunne hyllene som er beregnet på CD'er og DVD'er tar ikke så stor plass.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Får ingen kjellerbod gitt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.