Antakelig vil noen (store) ergre seg over at jeg omtaler bøker jeg ikke har lest. Dag og Tid ved Roald Helgheim omtaler denne i positive ordelag, for eksempel "ei bok som er drivande godt skriven, med rundeleg bruk også av saftig tale, i pakt med eit innhald der det er flust med drama, sigrar og tilbakeslag."

Eirik Jensen er en politimann som velger dialog og forebygging med stor tro på lokal tilstedeværelse og kontakt mellom politi og potensielle lovbrytere, som gjengmedlemmer. Politimannen som er siktet for grov korrupsjon og medvirkning til grovt narkotikabrotsverk, har ennå ikke fått vite hvilke konkrete handlinger dette dreier seg om (men advokaten hans vet det visst).

Noen små vil det more. Jeg skal lese denne (siden jeg allikevel må på biblioteket for å låne en bok om en kvinne skrevet av en mann).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Snodig omtale fra forlaget: Jensen anvendte helst "dialogmodellen, der man foregriper kriminalitet ved å snakke med motparten". (Min utheving). Sjøl ville jeg sagt "forebygger" for ikke å bli aldeles misforstått.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ha ha, å foregripe kriminalitet må vel ha blitt en del av den hemmelige eller uspesifiserte tiltalen mot Jensen. Sånn kan man bli skikkelig forvirret av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim