Synes absolutt du skal prøve deg på "Kvinne går til lege". Den er annerledes enn "Du forsvinner", samtid så har den noen likhetstrekk. Den tar også opp noen alvorlige og tyngre temaer.

Må innrømme at jeg har litt sansen for nicket ditt jeg, det var derfor jeg var nysgjerrig på grunnen :-) Skulle gjerne hatt kort hår selv, men jeg kler det ikke i hele tatt og er nok litt for forfengelig. Prøvde det når jeg var yngre og fant ut at jeg lett kunne gått for å være sønnen til McGuyver. Nå har jeg heller valgt å barbere håret under, da ser jeg fortsatt ut som meg selv samtidig som jeg får vasket det uten at det tar for mye tid og energi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka er notert:)

Håret mitt er ikke så kort ikke gutteaktig kort, men kort nok til å rufse det opp litt. Blir det flatt ser det dumt ut haha. Hadde langt hår hele barndommen og frem til 2002 og da orket jeg ikke det lange håret mer. Det er så mye styr med det. Men greia er at håret holder seg ikke på plass da uansett om det er kort eller langt. Det er så villstyrlig haha. Men mindre arbeid med det når det er kort og jeg foretrekker det sånn, og jeg har heldigivs heller ikke gutteaktig sveis.

Jeg ligned på McGyver da jeg gikk på barnehage. Da var håret mitt like lyst som hans (håret har blitt mørkere med årene), og jeg hadde pinnkort hår med pigg, haha. Grusomt.

Syns mange er bedre til å finne på kule nick. Noen finner på nick med litt dybde i, men jeg kommer på bare tåpelige nick. Men det er vanskelig å beskrive seg selv og jeg er for sjenert til å bruke mitt hele og virkelige navn på nett:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Barnehage-sveisen din høres ganske likt ut det jeg hadde, bare at jeg gikk på ungdomsskolen.. Det var riktignok inn med kort hår, men ikke spesielt kledelig for det. Mitt hår var også lysere når jeg var yngre, nå trenger det litt hjelp for å få en farge jeg er komfortabel med. Hvor langt det er varierer etter hvor flink jeg er til å klippe det, særlig siden jeg klipper det selv. Jeg foretrekker å ha det rett under skuldrene, men det hender at jeg må rette opp så da blir det fort kortere.

Nick er jeg også dårlig på, det er faktisk grunnen til at jeg valgte å bruke eget navn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var barnehagebarn på åttitallet og da hadde jeg kort hår med pigg som fikk håret til å se ut som hockeysveis, noe som også var populært på den tiden:) selv om jeg har kort hår nå også har jeg det ikke så kort at jeg ikke ligner en gutt, heldigvis og det ligner heller ikke på hockeysveis. Syns uansett at kort hår er mer praktisk selv om håret mitt stort sett lever sitt eget liv... Ikke alt skal være like enkelt:)

Skulle heller ha registrert meg her med mitt vanlige navn istede for å bruke et nick, men jeg er og blir sjenert...Er jo så redd for å havne i netthets og slike greier for nettroll er jo så skumle, haha, men heldigvis har jeg ikke havnet i slike situasjoner:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Beathe SolbergMarianne MBjørg L.BenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten Jensen