Slutter ikke å bli overrasket av hvor forskjellige vi lesere er. Selv syntes jeg boka var god. Kunne vært artig å høre noe om hvorfor du ikke likte boka (du sier ikke så mye om det). PS. Det er nok bøker der ute. Ingen grunn til å lese ting du ikke liker :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei, ja vi lesere er forskjellige, men det er jo bare spennende:)

Jeg sier jo noe om hvorfor jeg ikke liker boka her: Sidene var nesten klistret med lynlim. Jeg slet med å bla meg videre i det hele tatt. Hverken personene eller selve historien fenget meg noe særlig og jeg mildt sagt gledet meg til å bli ferdig med boka.

En forklaring på det: boka var kjedelig og hovedpersonen irriterte meg mye (hun sytet for mye, og var veldig selvmedlidende) og som nevnt tidligere i anmeldelsen er ikke boka så original. Jeg trenger jo på en måte ikke å nevne i hjel hvorfor jeg ikke liker boka. Syns jeg begrunnet det godt nok uten å overdøve det, hvis du skjønner hva jeg mener:) Det var lite handling i boka rett og slett. Man trenger ikke mange ord på å beskrive det for å kjede i hjel de som skal lese anmeldelsene:) Men det er jo bare å spørre. Jeg biter ikke:)

Greia med meg er at jeg aldri avbryter en bok så derfor leser jeg bøker som er kjedelige også. Man vet jo ikke alltid om at noen bøker er kjedelig på forhånd. Har hørt mye bra om Gillian Flynn sine bøker, men syns hun er oppskrytt. Syns hun ikke er så original som folk skal ha det til:) Har i hvert fall gitt henne et par sjanser, men bøkene hennes er ikke noe for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, for all del, du behøver ikke "forsvare" eller overforklare at du ikke liker boka. Det er allikevel interessant at det noen synes er spennende, synes andre er håpløst. Har selv slaktet en bok som fikk 5 i VG, så I know the feeling :-)

Det der med lynlim, er det bokstavelig eller metaforisk ment? Selv leste jeg den på Kindle, så der er det ingen liming :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har slaktet mange bøker som andre har elsket. Bøker som har blitt overhyped, altså fått litt vel mye oppmerksomhet og som mange andre har elsket, har jeg som regel ikke likt. Så det er ikke første gang jeg slakter en bok. Jeg slakter heller ikke bøker bare for å være ekkel. Men en mening er en mening. Noen bøker elsker man, mens andre bøker blir ikke så godt likt og det er bare menneskelig:) Og man kan ikke alltid like det samme:) Men det gjør verden bare interessant. Syns delte meninger om noe er mer interessant enn når alle sammen er enige:)

Og det med lynlim var selvfølgelig metaforisk ment, en beskrivelse på hvor tregt lesingen gikk:) Boka var rett og slett kjedelig og ga meg "ingenting". Jeg ble bare glad for å bli ferdig med boka rett og slett:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Beathe SolbergMarianne MBjørg L.BenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten Jensen