Å lese disse bøkee har vært en utrolig reise som hittil har vært helt umulig å se enden på. Men nå kan jeg endelig begynne å skimte Tarmon Gai'don i det fjerne. Utrolig at det nærmer seg slutten. Mitt bekjentskap med serien er av en nyere dato slik at jeg, i motsetning til mange, kunne ta de elleve første bøkene i et svelg uten å måtte tilbringe månedsvis på pinebenken mellom hver utgivelse.

Jeg skal innrømme at jeg i perioder da jeg leste den siste boken tvilte på om hvorvidt det ville bli mulig å nøste sammen alle de trådene som Robert Jordan hadde nøstet ut på tre bøker, men heldivis varte disse periodene ikke mer enn noen minutter av gangen slik at jeg nå bare sitter igjen med spenneingen over å vente på fortsettelsen, og ikke minst slutten. Persongalleriet og også den komplekse verdenen Jordan har skapt, er imponerende sammensatt. Det er en verden i utvikling og forandring, hvor også karakterene får lov til å farge av fra omgivelsene og forandre seg i takt med historien for øvrig. Det gjør det komplett umulig å danne seg en favoritt karakter ettersom karakterene forandrer seg hele tiden, men dette er heller ikke nødvendig i og med at det er så mange karakterer å ta av slik at du alltid har en eller annen å holde fast i. Et imponerende stykke arbeid! Og en absolutt favoritt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er også glad for å ha sluppet den lange ventetiden mellom hver bok! Robert Jordan er genial, så jeg får en smule dårlig samvittighet når jeg synes de to siste bøkene er av de aller beste i serien. Jeg er også enig i at karakterspekteret er veldig imponerende! De er mildt sagt dynamiske, og jeg kan ikke komme på én som ikke har forandret eller utviklet seg underveis i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer