Nå begynner vi å nærme oss noe! Etter å ha fulgt denne serien i rundt 13 år nå så føler jeg at jeg kjenner disse personen, utrolig godt men litt trist å nærme seg slutten. Spennende å få vite hva som skjer med alle sammen.

Må si jeg er imponert over persongalleriets omfang og hvor virkelige personlighetene er!

Grugleder meg til de to neste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Å lese disse bøkee har vært en utrolig reise som hittil har vært helt umulig å se enden på. Men nå kan jeg endelig begynne å skimte Tarmon Gai'don i det fjerne. Utrolig at det nærmer seg slutten. Mitt bekjentskap med serien er av en nyere dato slik at jeg, i motsetning til mange, kunne ta de elleve første bøkene i et svelg uten å måtte tilbringe månedsvis på pinebenken mellom hver utgivelse.

Jeg skal innrømme at jeg i perioder da jeg leste den siste boken tvilte på om hvorvidt det ville bli mulig å nøste sammen alle de trådene som Robert Jordan hadde nøstet ut på tre bøker, men heldivis varte disse periodene ikke mer enn noen minutter av gangen slik at jeg nå bare sitter igjen med spenneingen over å vente på fortsettelsen, og ikke minst slutten. Persongalleriet og også den komplekse verdenen Jordan har skapt, er imponerende sammensatt. Det er en verden i utvikling og forandring, hvor også karakterene får lov til å farge av fra omgivelsene og forandre seg i takt med historien for øvrig. Det gjør det komplett umulig å danne seg en favoritt karakter ettersom karakterene forandrer seg hele tiden, men dette er heller ikke nødvendig i og med at det er så mange karakterer å ta av slik at du alltid har en eller annen å holde fast i. Et imponerende stykke arbeid! Og en absolutt favoritt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er også glad for å ha sluppet den lange ventetiden mellom hver bok! Robert Jordan er genial, så jeg får en smule dårlig samvittighet når jeg synes de to siste bøkene er av de aller beste i serien. Jeg er også enig i at karakterspekteret er veldig imponerende! De er mildt sagt dynamiske, og jeg kan ikke komme på én som ikke har forandret eller utviklet seg underveis i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HavLars MæhlumAkima MontgomeryEgil StangelandBente L.GodemineRobinTone SundlandToneJakob SæthreLeseaaseMangosaft45Eivind  VaksvikIna Elisabeth Bøgh VigreLesevimsasiljehusmorTone Maria JonassenBjørg L.Beathe SolbergsomniferumEli HagelundKristine LouiseMalinn HjortlandDolly DuckDanielIngunn SBjørg RistvedtConnieCathrine PedersenStine AskeIngunnJHeidiToveMonica CarlsenTonesen81Daffy EnglundHilde Merete GjessingHelge-Mikal HartvedtLise MunthePiippokatta