Har en tendens til å velge mange tykke bøker jeg også :o Og noen av de kan bli litt langdryge, og da går det litt seint med lesinga. Men så langt i år har det gått greit :)
Spent på hva du synes om "Å slentre plystrende forbi kirkegården".
Boka "Fugletribunalet" har jeg nå lagt inn og markert som "Skal lese" - tusen takk for tipset :) Kan bli interessant å lese en bok på nynorsk, det er sjeldent jeg gjør :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Syntes den var herlig :-) Men det skal nok en del til før jeg finner noe jeg likte like godt som Fugletribunalet. Falt den i smak hos deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fugletribunalet likte jeg utrolig godt, og er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! :) Må igjen få takke for tipset :) Leste den ut på en dag, klarte ikke å legge den fra meg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil