Jeg gjentar suksessen fra i fjor, og setter meg som mål å lese 52 bøker i løpet av 2015. Hver fullførte bok legges fortløpende til listen. Har du en bok å anbefale, eller et lignende prosjekt, må du gjerne legge igjen som en kommentar :)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Romanen "Hva jeg betyr" er fantastisk! Elsket den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte den godt jeg også. Vippet mellom en 4´er og en 5´er, men det ble til slutt førstnevnte. Leste den sammen med lesesirkelen her på bokelskere.no, og det synes jeg var veldig kjekt.
Mener jeg leste boka ganske kjapt, og det er jo som regel et godt tegn :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende! Hadde mål om 50 i fjor. D ble bare 46 - valgte så mange tykke bøker + jeg skrev min egen første roman!

Skal følge med på listen din:) er i gang med årets 4. nå og ser at du også har den på lista; Å slentre plystrende forbi kirkegården. Anbefaler ellers Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Beste jeg har lest på lenge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har en tendens til å velge mange tykke bøker jeg også :o Og noen av de kan bli litt langdryge, og da går det litt seint med lesinga. Men så langt i år har det gått greit :)
Spent på hva du synes om "Å slentre plystrende forbi kirkegården".
Boka "Fugletribunalet" har jeg nå lagt inn og markert som "Skal lese" - tusen takk for tipset :) Kan bli interessant å lese en bok på nynorsk, det er sjeldent jeg gjør :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes den var herlig :-) Men det skal nok en del til før jeg finner noe jeg likte like godt som Fugletribunalet. Falt den i smak hos deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fugletribunalet likte jeg utrolig godt, og er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! :) Må igjen få takke for tipset :) Leste den ut på en dag, klarte ikke å legge den fra meg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har et lignende prosjekt. Min plan er å klare 50 bøker på ett år. Jeg har hatt mange år der jeg ikke har klart å komme gjennom bøker jeg har startet på, men i sommer kom jeg plutselig over den kneika, så det blir spennende å se om jeg klarer det :)

https://bokelskere.no/lister/271544/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde en lengere periode hvor jeg leste lite, men så savnet jeg det såpass at jeg bestemte meg for å prøve å nå 52 bøker i fjor :) Synes det er moro med et slikt prosjekt, så da måtte jeg kjøre på med det samme i år :o Får håpe vi når målet vårt begge to, og ikke minst, at lesegleden fortsatt er der når vi kommer litt uti året :) Lykke til! :) Skal følge med på hva du leser :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

INA TORNESmgeSynnøve H HoelAgnete M. HafskjoldEli HagelundVibekeHege H.Ellen E. MartolTine SundalHilde H HelsethBeathe SolbergNora FjelliPirelliPiippokattaIngvild SStine SevilhaugConnieMonica CarlsenTanteMamieKjell PFriskusenReadninggirl30ToveEgil StangelandMarianne  SkageKaramasov11Eivind  VaksvikJanne BrovoldVannflaskeLilleviHilde Merete GjessingMarkus IngebretsenMorten MüllerPilarisKjerstigretemorIngunnJTone Maria JonassenDolly DuckIda CharlotteSunniva83