Spennende! Hadde mål om 50 i fjor. D ble bare 46 - valgte så mange tykke bøker + jeg skrev min egen første roman!

Skal følge med på listen din:) er i gang med årets 4. nå og ser at du også har den på lista; Å slentre plystrende forbi kirkegården. Anbefaler ellers Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Beste jeg har lest på lenge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har en tendens til å velge mange tykke bøker jeg også :o Og noen av de kan bli litt langdryge, og da går det litt seint med lesinga. Men så langt i år har det gått greit :)
Spent på hva du synes om "Å slentre plystrende forbi kirkegården".
Boka "Fugletribunalet" har jeg nå lagt inn og markert som "Skal lese" - tusen takk for tipset :) Kan bli interessant å lese en bok på nynorsk, det er sjeldent jeg gjør :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes den var herlig :-) Men det skal nok en del til før jeg finner noe jeg likte like godt som Fugletribunalet. Falt den i smak hos deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fugletribunalet likte jeg utrolig godt, og er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! :) Må igjen få takke for tipset :) Leste den ut på en dag, klarte ikke å legge den fra meg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas