Absolutt en spesiell bok som krever tid og konsentrasjon. Leser flere avsnitt både to og tre ganger.

Ellers har jeg bare lest Elskeren av Duras. Le Vice-consul og Le Ravissement de Lol V. Stein, som hun stadig kommer tilbake til her, kjenner du til om de er oversatt til norsk? Hadde vært fint å vite hvilke titler du gleder de til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har Stemning ved Stillehavet og Smerten i lesebunken nå. Tror nok at lesingen blir litt tilfeldig til å begynne med, til jeg finner ut om jeg nyter bøkene hennes, om bøkene gir meg noe. Mest forventning har jeg til å etterhvert lese og se Hiroshima mon amour. Har du sett den?
Hva synes du om Elskeren?
Fant ikke norske oversettelser av de to bøkene du nevnte. Begge fins på engelsk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste Elskeren som ganske ung (dvs. for mange år siden) og ble veldig fascinert. Husker den den ikke godt nok til å kunne si noe mer. Har flere ganger tenkt å lese den på nytt.

De andre du nevner, har jeg ikke lest, men ser at de frister. Vil nok ikke prioritere dem med det første, men har dem i tankene. Hører gjerne hva du synes om dem, når du kommer så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing