Denne helga kjem eg til å følgja med på handball-EM som er i full gang i desse dagar. Handballjentene "våre" byr på spenning, ekte idrettsglede og topp underhaldning!

Men ein får vel lest litt innimellom:
Lydboka for tida er Nullpunkt av Bjørn Olav Nordahl, men den er eg dessverre ikkje heilt nøgd med. Heldigvis snart ferdig.
En sannsynlig historie, ei perle av ei bok frå Karin Alvtegen. Om kjensler, sorg, kjærleik og venskap, fortalt på ein usentimental måte.
Den største forbrytelsen av Marte Michelet. Sterkt og grundig om den norske holocaust-historia. Kritikarrost, tildelt Bragepris - og bør lesast av mange!

Ha ei fin helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Marte, dattera til sjømanns-Jon, kommer jeg garantert til å lese på andre sida av nyttår. Hun har begått et bokverk som vil bli stående som et oppslagsverk i tiår framover. Denne boka blir det aldri for seint å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas