Javel?
Da endrer jeg status til ikkedeltaker, og søker heller om opptak ved et seinere høve. Jeg vil ikke bruke energi på denne type diskusjoner, og det var blant annet derfor jeg spurte om det var greit å være hangaround og ikke delta i avstemninger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er vel heller slik at de fleste av oss er "hangarounds" og har vært det hele tida, selv om noen dukker opp oftere enn andre. Dessuten er det noen som aldri har "meldt seg på", men som likevel har kommet med verdifulle innspill - så alt i alt synes jeg kjell k treffer spikeren på hodet når han mener "frivillig tvang" er et (u?)presist begrep. Lesesirkelens størrelse er iallfall nokså upresis - og det fungerer jo helt utmerket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg slit litt med å forstå denne siste replikkvekslinga, og spekulerer på om de misforstår einannan. Eller kanskje er det eg som mistorstår alt.

Sidan kommentarane muligens kom som følge av at eg etterlyste lesesirkeldeltakarar i den siste avstemminga, vil eg presisere at eg på ingen måte meinte at det burde vere stemmeplikt for deltakarane. Målet mitt var å bidra til at ingen av dei som har eit ynskje om å stemme på neste bok gløymer av det. (og ja, eg tykte 13 stemmer var litt lavt i forhold til kor mange eg har inntrykk av er med) Diskusjonsinnlegga forsvinn ganske fort frå framsida, og sidan det hadde gått noko tid sidan nokon hadde posta noko om avstemminga tykte eg det passa bra å minne om den.

Skulle nokon finne på å spørje meg om det er greit å vere hangaround, så ser eg ingen grunn til kvifor det ikkje skulle vere det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ok. Det er bare å melde seg på når du føler for det.

Forøvrig er det nesten umulig holde orden på hvem som er fastere og løsere tilknyttet lesesirkelen.
Det er ingen tvang å være med på valg av bok eller å være med på hver felleslesing, men jeg håper at det bare er de som har interesse av å være med på en eller annen måte som avgir stemme.
Dette er nok ikke noen perfekt måte å organisere en lesesirkel på, men det har heldigvis gått ganske bra så langt.
Vi satser på at det fortsetter sånn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen hard feelings. Du gjør en svær jobb!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah