Jeg er helt enig med deg! Jeg tror lydfila vil ta over! Jeg vet ikke hvordan tallene har sett ut tidligere,men synes dette var interessant.
Som du påpeker er lydfila mye lettere å ha med seg og man slipper at det hakker. Jeg har likevel valgt en god gammeldags discman med jogge-funksjon, den takler hakkene bedre. Og å låne bøker på biblioteket er jo som kjent gratis... fremfor å kjøpe lydfila..

Det blir spennende å se hvordan tallene blir seende ut fremover, i og med at det fra neste år vil bli mulighet for å låne lydfiler også gjennom ebokbib. Det ser jeg frem til!

Og i fht bilstereo, har du prøvd med aux-kabel? Det har jo de fleste mulighet for. Men vet ikke om det fungerer med Apple produkter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja. Spennende med utlån av lydfiler fra bibliotek. Det er utfordringa med grensesnitt.
Problemet med eldre bilradioer er vel at det ikke er høl å stikke kabler inn i - aux eller ikke aux? Hadde en ny Scania i fjord hvor det var et høl til å stikke en minijack plugg. Funka perfekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble litt nysgjerrig på hvordan dette med forfattere og lydbøker fungerte. Derfor sendte jeg melding til en forfatter som jeg kjenner og som også får bøkene sine på lydbok. Svaret jeg fikk fra han var som følger: Hei. I mitt tilfelle er det ikke forlaget som gir ut lydbok. Rettighetene er solgt til Lydbokforlaget. Men tror de skal være ganske sikre på at det lønner seg før de gir ut en lydbok. Jeg maste på mitt forlag en tid, men tror ikke det gjorde noe fra eller til. Forresten rart at ikke Lydbokforlaget vil gi ut Fjell ...
Sånn jeg forstår det, selger forlagene rettighetene til lydbokforlaget. Det må jo bety at det til syvende og sist er lydbokforlaget som bestemmer hva som skal komme ut på lydbok eller ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiac