Vis meg vedskjulet dit og eg kan seie deg kven du er ....
Mitt eige vedskjul har vært på planleggingsstadiet dei siste 12 åra, slik er det forresten med mange ting. Men eg har ein greie med å samle på ølbokser, ikkje ulikt flaskesamlinga på biletet, men gøymt bort i eit ukjent antal pappkasser på loft og i boder. Skulle eg finne på å tilpasse vedskjulet til ølbokssamlinga kan det fort bli ganske stort. Altså trengs det meir planlegging.

Frå bokssamling til boksamling: eg har Nordaustpassasjen ulest i bokhylla, den kjem på leseplanen i løpet av det neste halvåret. Håper boka er leseverdig også utanom passasjen om akevitt-hypen, eg har sett litt blanda tilbakemeldingar her på desse sidene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jostein Røyset sa:

Vis meg vedskjulet dit og eg kan seie deg kven du er ....

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy