Ja, så var jeg ferdig med bind 4. Nei, kan godt hende at bind 4 er bra, - men nå er jeg litt lei av hele KOK! Kanskje ikke så lurt å gi ut bindene i så rask rekkefølge? Kanskje ikke så lurt av meg som leser å lese alle etterhvert som de kommer ut heller? Og slutten av boka? Den brøt med det meste synes jeg, - også måten å formidle det på. Kanskje tilsiktet, - eller var kanskje forfatteren selv begynt å bli litt lei..??..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Knausgård har gjort det igjen. Lei er han nok neppe. Jeg sitter med tanker om; hva skjer på turen nedover Europa, hans første ekteskap - her venter jeg i spenning. Jeg synes fremdeles bok 1 og 2 er de beste, dette skiftet mellom nåtid og fortid, dyktig gjort. Kjenner at jeg nok har godt av litt Knausgård fri, men hiver meg nok over bok fem med en gang den er tilgjengelig. Synes de som ikke liker Knausgård bør la være, de bør finne andre bøker å lese. Sånn gjør iallefall jeg når jeg leser forfattere jeg ikke setter særlig pris på, da leser jeg ikke flere bøker av samme forfatter. Sånn er det med den saken. Jeg mener Karl Ove Knausgård er en dyktig forfatter ikke bare med "Min kamp", men også med de to foregående; "Ute av verden" og "En tid for alt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He, he ja var ikke slutten bra! Den mannen kan kunsten å overraske;-) Jeg har lest debutboka "Ute av verden" i påska og synes den hever seg over MK4. Mens jeg leser så tenker jeg at dette er for ubehagelig, dette vil jeg ikke være med på. Allikevel leser jeg pal hele dagen i håp om at ting skal ordne seg. Dette til tross for at jeg vet at ting aldri blir som før etter dette. Det er det som gjør det så bra og er en av grunnene til at jeg leser Knausgårds bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror jeg er litt enig med deg der...godt med en Knause-pause nå, har en lang en jeg etter de tre første. Passer fint at jeg må vente på lydbok 4 på biblioteket. I mellomtiden har jeg virkelig hygget meg med "Jarle Klepp"-bøkene og et lite Proust "prosjekt" jeg holder på med. RandiA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lei???Knausgård??? Selv kan jeg ihvertfall ikke få nok - har såvidt begynt på bind nr. 4 og synes de 3 jeg til nå har lest har vært fantastiske leseopplevelser. Bind 3 måtte jeg til tider legge til side et par timer fordi hans skildringer av den tyranniske, krenkende satanen av en far ble sterkt å fordøye. Men nå gleder jeg meg uansett til resten av bind 4 så får vi se om den "lever opp til" de 3 andre så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland Salte