Det er kommet forslag om å ha en egen kategori for litteratur av Nobelprisvinnere.
Hvordan er stemningen for en slik kategori?

Kategorien kan legges inn etter BOK NR. 8 , Eldre nordisk litteratur (En2), og deretter med jevne mellomrom etter neste 'Eldre nordisk', osv.

Skal vi prøve det, eller er det bra som det er?
(Nobelpris-litteratur kommer nok av og til med i de andre kategoriene uansett)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Selv om jeg har en egen bokhylle her i min boksamling som heter Nobelprisvinnere så ser jeg kanskje ikke det store behovet for det som en egen kategori i lesesirkelen.
De bøkene kan jo bli valgt inn i alle de ulike kategoriene som du så flott har delt de opp i.
Men for all del, jeg er åpen for det meste

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har ikke noe behov for en egen kategori for nobelprisvinnere, men jeg kan være åpen for det om det ikke blir mellom hver syklus. Annenhver tenker jeg holder om det skulle bli aktuelt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synes en kategori for nobelprisvinnere hadde vært artig!
Noe av det fine med avstemningsrundene (som for utenforstående kan virke litt omstendige) er jo nettopp at vi blir oppmerksomme på bøker vi ellers ikke ville ha blitt oppmerksomme på. Mitt inntrykk er at ikke bare jeg, men flere av oss, ikke har så god kjennskap til nobelprisvinnere (beklager om jeg tar feil her). En egen nobelkategori kan bidra til at vi får mer kunnskap om forfattere som har mottatt denne anerkjennelsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har ikke sterke meninger om dette, men jeg tror kanskje det er uheldig å snevre inn kategoriene slik. Jeg tenker heller at et forslag på en senere bok kan begrunnes og velges med bakgrunn i at forfatteren vant Nobelpris i litteratur (eller en annen pris).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er veldig fornøyd med den inndelingen vi har nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg er også nøgd med ordninga slik den er no, ynskjer ikkje endring. Men håper mange uttalar seg, slik at det blir eit reelt fleirtal som bestemmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Synes det er bra som det er.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaoline