Som de fleste vet er oktober måneden for Rosa sløyfe-aksjonen, dette er måneden for å vise solidaritet og støtte til alle som er rammet av brystkreft. Det er mange måter å hjelpe på, sløyfe får du kjøpt nesten overalt, men det finnes også refleks, armbånd, du kan til og med få tak i rosa brystkreft-kortholder eller som bokelskere passer vel Den rosa boken. Eller du kan kle deg opp i rosa uniform. Kanskje kjenner du noen som er rammet av brystkreft eller av andre grunner fortjener en oppmerksomhet, hva med å sende en SMS, ta en telefon eller kanskje du vil dra innom med en blomsterbukett til støtte for brystkreft. Fin mulighet til å overraske kjæresten kanskje?

Det var nok preken for denne gang, nå må vi tilbake til helgebøkene. Jeg holder fortsatt på med
At the Hands of a Stranger av Lee Butcher. Den er både interessant og godt skrevet, men den kunne tjent på litt strengere redigering. Neste bok er ikke bestemt ennå, men jeg føler for noe lettere som viking-serien til Bernard Cornwell.

God helg, bokelskere!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 47 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg gjorde meg ferdig med The secret history av Donna Tartt. Det holdt hardt. Var veldig klar for å bli ferdig. Historien er god, men lytteropplevelsen var begredelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser selv fortsatt boken om Ted Bundy. Jeg ble pappa for første gang for 5 dager siden, så lesingen blir ikke første pri akkurat nå. Men lurer til meg noen sider da han ligger å sover :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så hyggelig, gratulerer! Og, enig: Første prioritet nå er din sønn! ( Tider vil henrulle............bøkene forandrer seg ikke der de står på vent).

(NB: Egen erfaring: Små barn (og katter) sover ikke. De ligger bare til lading !-------Så les like i nærheten av den lille.....)
Selv far til fire..... og bestefar (og barnevakt til tre )............

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk, jeg har ikke lest en side ennå. Ikke pga jeg ikke har tid til det, han sover godt osv. Men man blir sittende å se på denne lille herligheten

Godt sagt! (8) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Gratulerer :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette har vært en fin lesehelg. Leste ut "Ville hester",den kan anbefales! Og så leser jeg litt psykologi,"Frisk til sinns" og "Uperfekt ,våg å vise hvem du er". Det står mye bra i dem,så kan anbefales for alle som sliter litt i "høstmørket" Ellers har jeg bare noen få sider igjen av "Inn i labyrinten". En utrolig flott bok,den er skrevet av Diana Friel McGowin,og det er den første boken som beskriver Alzheimers fra pasientens synsvinkel. Diana var bare 45 år da hun ble klar over at noe var galt.
Jeg har også begynt å bla så vidt i "Den ukjente soldat",gleder meg til vi starter for fullt med den! Fortsatt god lesesøndag til alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg befinner meg for tiden i Frankrike og er nettopp ferdig med boka Svøm med dem som drukner av Lars Mytting.
Ei fabelaktig god bok som kan anbefales. Det er nesten farlig å ha med seg slike medrivende bøker som denne når en er på tur. Skog og trær er også sentralt i denne boka, men ikke på samme måte som i Hel Ved.
Boka som jeg så vidt har begynt på nå er Mikkelfanten av Arthur Omre. Han er en av norske forfattere som jeg ikke har lest før. Har lest biografien om Omre og derfor har jeg nå begynt på denne. Ønsker også etter hvert å ta for meg Smuglere og Flukten som delvis er selvopplevd, ettersom jeg har forstått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

ER du i Frankrike, virkelig ? For å få autografen til nobelprisvinneren?
(sukk.................)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det blir litt for mye rosa søyfe mas jeg. Har ikke helt forstått hvorfor brystkreft fortjener så mye oppmerksomhet i forhold til alle mulige andre sykdommer.
Jeg koser meg med bind 1 av Pelle Erobreren og forstår ikke helt hvorfor jeg ikke har lest den før. Den har stått i bokhylla i evigheter sammen med Ditte Menneskebarn, så det blir litt Nexø framover på meg. Dersom jeg blir ferdig tenkte jeg å bla litt i Født til å løpe før jeg begynner på bind 2 av Pelle Erobreren. Vet ikke helt om jeg orker en hel bok om løping, da jeg selv bare løper når jeg må. De fleste vil nok kalle min form for løping å gå litt fortere..
God helg alle, med eller uten sløyfer og løpesko!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

At det er andre sykdommer som fortjener like mye oppmerksomhet er jeg helt enig i, at akkurat Rosa sløyfe-aksjonen er så kjent har nok mye med omfanget å gjøre. Når minst 1 av 12 kvinner blir rammet av brystkreft så sier det seg selv at mange blir berørt på en eller annen måte. Kanskje andre organisasjoner eller foreninger også kan lære noe av aksjonen når det kommer til markedsføring eller PR. Og ikke glem at neste måned er Movember, som også begynner å bli ganske stort.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ut på tur denne helga. Leser Truman Capote's Med kaldt blod, og har Høyt mot nord av Väinö Linna og ei lærebok i sekken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er meget godt lesestoff du har tatt med deg ! Etter min mening. Men hvor lang er turen, og hvor fort går det an å lese ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Turen er relativt lang, blir borte fjorten dager. Med lettleste bøker har jeg tidligere klart rundt to tusen sider. Jeg har også med Når løken skrelles av Günter Grass som du og jeg har snakka om før. Jeg har også (endelig) klart å laste ned en Kindle-app til brettet, og en rekke gratis bøker fra Amazon. Førsteinntrykket av dette programmet er strålende, med egen ordliste som forklarer vanskelige ord når man peker på dem. Gratisbøkene er blant annet T B R 0 2 B av Kurt Vonnegut, Dracula, Tales of two Cities og Walden. Håper å komme i gang med den siste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rosa sløyfe ja.. Vet ikke helt hva jeg skal si om det.. som jeg skrev forrige helg er kreft noe jeg tenker mye på hele året (for mye), uavhengig av type kreft. Synes det er kjempe bra at det blir satt fokus på, men blir litt provosert av måte handelsstanden legger frem dette på, ala du kjøper noe for 100 kr -kreftsaken får 2 kr.. Synes det er misvisende! Kreftsaken burde få en mye større andel for å kunne markedsføre det slik! MEN selvfølgelig -alle kr hjelper, og det er bra å sette fokus på det!
Nå bare babler jeg her....over til bøkene!

Jeg har akkurat hørt siste cd av "Kunsten å være den man er" av Jan-Philipp Sendker, og for en bok!! Sitter her helt som i vakuum... Dette er noe så sjeldent som en oppfølger som er bedre enn første boka!
Har ikke bestemt meg for neste bok, men tror det må bli noe krim. Det setter ikke i gang så mye sterke følelser!

God helg alle sammen! :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da gjelder det selvfølgelig å velge hvordan man ønsker å bidra, jeg tenker at alt fokus og all støtte er bra. De 30 kr de får fra en som kjøper blomster er mest sannsynlig 30 kr de ikke hadde fått ellers. Jeg har også tro på at kreftforeningen tar dette på alvor så er man usikker på om samarbeidspartnerene gir det de skal så er det jo bare å støtte de direkte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er sant!

Etter en Donald pocket mens jeg prøvde å bestemme meg for hvilken bok jeg skulle fortsette med, endte jeg i dag med å gi "Snømannen" av Jo Nesbø en ny sjanse. Jeg leste den for noen år siden, men likte den ikke noe særlig. Har gitt litt av skylden for det at jeg hørte den på lydbok på et tidspunkt jeg ikke var vant til å høre bøker... har derfor kjøpt den som pocket, og begynt på den i dag. Men jeg klarer virkelig ikke å fokusere! :( har også funnet frem igjen lydboka, men nei..
Hadde gledet meg til flere timer med lesekos i dag, men nå gir jeg opp....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I motsetning til dere, strever jeg med å få tiden til å gå, selv når jeg leser. (Kjipt) Er bare så sur og gretten for tiden. Det blir man av å trø hjemme. Har vært sykmeldt og hjemmeværende i ett år og to måneder nå. Råtner opp snart. Har sikkert råtnet opp for lenge siden, haha. Det eneste positive her i livet nå er bøker og kaffe, og at det endelig er oktober. (Min favorittmåned). For da er det endelig ordentlig høst. Jeg liker ruskevær (regn, vind mørke kvelder osv).

Jeg har nettopp blitt ferdig med Marmor av Toril Brekke, og i kveld skal jeg starte på The Coldest Girl in Coldtown (en av bøkene som jeg har bestemt meg for Halloweenlesing - prosjektet mitt). Siden det er høst og det nærmer seg Halloween og som den grøsseelskeren jeg er må jeg lese litt grøssere også.

Ved siden av skal jeg lese videre i Barfotdronningen av Ildefonso Falcones og The Jungle Books (to bind i en) av Rudyard Kiplling. Så jeg går ikke tom for lesestoff denne helga heller. Vet ikke om jeg blir ferdig med noen av disse før uka er omme (har jo all verdens tid til å lese), men vi får se. Alt er etter dagsformen og har ikke samme konsentrasjon som jeg en gang hadde. De forbanna svimmelhetsanfallene/og tåkesyn altså. De stjeler all energi ut av meg.

Jaja, håper dere har og får en bedre helg enn meg:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nei, man MÅ ikke bli sur og gretten av å trå hjemme. Allikevel skjønner jeg det og føler virkelig med deg. Å takle langtidssykdom er vanskelig, symptomene er ille nok, men en annen ting er usikkerheten, følelsen av isolering og verdiløshet. Du sier du ikke ser noe håp i nærmeste fremtid, men hva sier legene? Har de ingen løsning eller behandling?

Halloween-prosjekt høres spennende ut, hva går det ut på?

Vil også berømme deg for å være ærlig om hvordan du har det, det krever en sterk person for å være så ærlig. Bruker du den styrken så kommer du deg gjennom dette.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja, det er greia med at alt tar så lang tid som er det verste og legene/spesialistene har ikke funnet til en bestemt årsak til symptomene ennå. Det har bare vært kanskje svar og mulige teorier, men ingenting konkrekt, så er fremdeles under utredning. Ventelister er jo berømt for å være ekstremt lange hehe ... Så det er bare å dra frem og tilbake. I mellomtiden er det stort sett venting og finne ute måter å drepe tid på.

Halloween prosjektet mitt går ut på å lese noen grøsseraktige bøker. Har satt opp en liste over bøker jeg har tenkt å lese i forbindelse til Halloween og utover høsten. Det vil bestå av grøsserbøker og bøker med forskjellige typer spøkelseshistorier. Nå er det jo en fin tid å lese litt sånt litteratur. Litteratur med uhygge:) Leser litt grøss året rundt, men det er ekstra spesielt å lese det denne måneden og utover høsten. Da blir det det lille ekstra:)

Takk for at jeg får lov til å være ærlig angående min håpløshet og tunge hverdag. Vet jo at folk foretrekker å snakke om og høre om det positive her i livet, men man må få innrømme at livet kan være fælt også. Og jeg er en person som alltid snakker med levra. Er alltid ærlig:) Så bare si fra hvis det blir for mye negativitet eller syting fra min side. Jeg tåler å høre det også:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ventelister har jeg vært heldig med, men jeg har vært rimelig frustrert over alle stedene man må innom. Når man er dårlig så blir det en ekstra stor påkjenning når man må innom flere leger og gjerne utføre de samme testene hver gang. Ikke misforstå meg, jeg synes det er viktig å bli utredet, men det må finnes en enklere måte å gjøre det på. Det blir mye stress og unødvendig ventetid som sliter fysisk og psykisk. Håper dere finner ut av hva det er så slipper du hvertfall usikkerheten rundt det.

Er enig i at dette er den beste årstiden for grøss, selv om jeg stort sett holder meg til krim. Har blitt pysete på mine eldre dager.

Selv om jeg for det meste er positiv (det ble jeg utrolig nok et par år etter at jeg ble syk, mulig at det er en overlevelsesmekanisme), så er jeg ikke veldig glad i glansbilder selv. Det skal ikke bare være lov å si at man ikke har det bra, men jeg tror også det er viktig. Det er ofte en tynn linje mellom syting og ærlighet, men jeg synes du klarer å holde deg på den riktige siden

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner hva du mener. Er gjennom omtrent det samme. Forskjellige spesialister, men testene er stort sett det samme og ingen blir særlig klokere. Har vært innom både sykehus og de som har egne klinikker. Ventelister over alt, frem og tilbake osv. Samtidig har jeg ikke mye energi heller, men møter opp der jeg har time uansett. Men som sagt, utredning tar tid og ventelister har jeg vært mer uheldig med samme om man ringer og presser på. Ventelister varer omtrent 3-4 mnd overalt. Det er kjipt. I desember har jeg hatt det sånn i to år og er mektig lei. Samtidig kan jeg ikke søke jobber osv når jeg har det sånn. Må bli friskmeldt og ha noe å stille opp med før jeg kan søke på noe osv. Så det er stort sett bare venting og falske forhåpninger. Krangler med tiden og tålmodighet:/

Leser stort sett krim jeg også, året rundt, men rundt denne tiden må jeg ha noe mørkere og dystrere. Litt snikende uhygge. Det elsker jeg. Har sett så mange skrekkfilmer og lest så mange grøsserbøker gjennom årene at jeg tror jeg er kurert, men det er sjangre som jeg rett og slett aldri blir lei av:)

Og det er utrolig hva overlevelsesmekanisme kan gjøre. For deg var det nok at du blir mer positiv, min overlevelsesstrategi for meg for tiden er bøker, kaffe og blogging (bokblogg). Det er de eneste få tingene som holder meg litt oppegående og som jeg klamrer meg fast til hehe, men skulle gjerne ha hatt noe mer å fylle dagene med. Gjør jo husrengjøring og noen dagligdagse ærender, men stort mer enn det klarer jeg ikke. Svimmelhetsanfallene slår meg ut, det er det som er greia. Men ved siden av lesing og blogging, skulle jeg ønske jeg kunne være opptatt av noe som kunne hjelpe meg ved å få tiden til å gå litt fortere.

Og takk for at du/dere tar meg for den jeg er:) Har ingen venner i virkeligheten (de har forlatt meg i årenes løp) så har bare mine nærmeste. Setter jo pris på dem og alt sånt, men det er lett å bli isolert gitt. Ikke rart jeg drukner meg selv i bøker:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff, høres ikke ut som du har det noe bra :(
Kjenner meg veldig igjen i følelsen av å sitte hjemme og rotne opp!
Jeg jobbet veldig med meg selv for å finne noe mening og positivt i hver dag... jeg fikk et kjempe løft da jeg endelig tok avgjørelsen og kjøpte meg hund! :)
Finnes det noe du kan finne på som kan gi deg litt løft? En annen hobby? Sosialt? Forening? Noe frivillig som du kan tilpasse formen?
Det er så vondt å gå slik du gjør nå, så håper virkelig du kan finne noe!
Får du forresten noe hjelp for psyken? Kanskje du trenger det for å få det litt bedre?
Stor klem

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk for omtanke:) Er vel vant til å ha det vondt og vet nesten ikke hva det er å være frisk og fornøyd lenger. Mens andre lever livene sine, sitter jeg hjemme og krangler med tiden. Nesten som en forbannelse, gitt. Ikke rart man blir mørk da, men så har jeg heller aldri vært positiv:)

Lesing er vel den eneste hobbyen jeg har for tiden. Malte litt før i tiden, men det har jeg ikke hatt helt energi til og venner har jeg ikke. Jeg hadde det en gang i tiden, men er flink til å få folk til å forsvinne haha. Så har bare de nærmeste som kommer innom av og til. Det er vel det eneste sosiale jeg får. Men så har jeg aldri vært særlig sosial. Savner å være opptatt med noe og få tiden til å gå. Det er et savn, men aner ikke hva det skulle være ...

Godt å høre at du kom deg gjennom den vonde tiden. Å sitte i klisteret er virkelig ikke noe gøy mens andre "bestemmer" over deg lege, nav osv... Livet er ikke annet enn kjipt. Så jeg drukner meg selv i bøker:)

Og en klem tilbake til deg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes også det er trist å lese om hverdagen din, føler med deg, vet hvordan du har det. Har lagt et tøft år bak meg med psykiske utfordringer, men greide heldigvis å få meg hjelp. Det bør du også tenke på, det finnes hjelp å få. Du virker som du har god selvinnsikt og er klar over dine feil og dine sterke sider, du virker ærlig og legger ikke skjul på noe. Det er tøft gjort. Det viser at du har tæl. Håper det løser seg på et eller annet vis for deg. Jeg skaffet meg også hund som grethe 87 og det har hjulpet meg enormt, får fokus bort fra meg og det jeg sleit med og sliter med,og den ubetingede kjærligheten og hengivenheten hun viser meg har gjort noe med meg og det er bare positivt! Elsker henne for det hun har gjort med meg som menneske.Er selvfølgelig en forutsetning at du liker dyr da.Lykke til, og klem til deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra at du også kom gjennom det for jeg vet hvor langt ett år er og selv har jeg trødd hjemme litt over ett år nå og vet ikke hvor lenge jeg må trø hjemme. Umulig å si når jeg blir friskmeldt osv osv, det er det verste.
Jeg er selvsagt glad i dyr og jeg stoler mer på dyr enn mennesker:) Men akkurat nå har jeg ikke form til å ha ansvar for noen dyr. Får svimmelhetsanfall når jeg har gått et lite stykke og jeg tåler heller ikke å stå lengre enn 5-6 minutter før jeg får tåkesyn og da må jeg bare finne meg et sted å sitte. Utrolig rart, men sånn har det blitt. Så i skrivende stund må jeg nok vente med å skaffe meg et dyr., Men har katt da, på en måte, som jeg skaffet meg da jeg var 18. Men da jeg flyttet hjemmefra for litt over to år siden valgte jeg å la ham bli boende hos foreldrene mine for var redd han ville rote seg bort i område på et nytt sted og det ville ha vært vanskelig for meg hvis han rotet seg bort og jeg aldri fikk se ham igjen. Så jeg valgte å la ham bli værende hos foreldrene mine, men er hos foreldrene mine omtrent en gang i uka og da får jeg møte ham:) Så det er et av de få høydepunktene jeg har.

Vet ikke hvorfor jeg deler alt dette med dere og hvordan jeg har det, men er bare ærlig. Er lei av folk som svever på rosa skyer og påstår at livet er fantastisk. Det er bare noe sprøyt:) Så jeg velger å skrive ting som det er. Hater livet mitt og jeg kan ikke noe for det. Leser så mye som mulig og drikker masse kaffe. Og blogger om bøker. Det er en av de få tingene jeg holder fast i for tiden. Min overlevelsesstrategi:) Skulle bare ønske jeg kunne finne en måte å få tiden til å gå. Det er det som er det verste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synes det er helt greit at du deler det med oss jeg. Ærlighet varer lengst, og det er sant! Det er greit for andre å høre om at livet arter seg forskjellig og rosa skyer som gjenspeiles i media og facebook osv vet vel de fleste av oss at egentlig ikke finnes, men jeg synes også livet mitt var dritt for et år siden, men det går ann å snu det med tiden og at selvfølgelig de opplagte problemene dine som svimmelheten og tåkesyn opphører. Ikke rart du synes "life stinks "akkurat nå.Jeg må bare innrømme at jeg trodde ikke at jeg skulle bli så bra som jeg er nå, trodde det var noe jeg måtte leve med og at jeg fikk bare "venne meg til det", men det har jammen gått seg til. Vil bare at du skal vite det, selv om du ikke klarer å se det nå, kjenner også den følelsen veeeldig godt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra at du har kommet deg såpass godt gjennom det. Selv føles det ut som om jeg har kjørt meg fullstendig fast, og vet ikke hvordan det er å være frisk/opplagt/oppegående. Alt er bare så monotont og ikke noe å se frem til. Da er det jo lett å ha det sånn som det er. At livet føles kjipt. Alt tar så lang tid. Det er det som er det verste med alt og ikke ha så mye å se frem til heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helg igjen ja:-) uka går så fort og helgen enda fortere. Jeg leser Drømmebæreren av Unni Lindell og IbsensKongsemnerne. Samtidig snuser jeg litt på Ukjent soldat som ble valgt i lesesirkelen, den gleder jeg meg veldig til å begynne på! Ellers har jeg det sånn at når jeg holder på med en bok, så dukker det opp flere jeg syns jeg må lese.... Det at jeg leser kongsemnerne gjør at jeg får lyst til å lese mer fra denne tida, så jeg har funnet frem en bok av Ove Røsbak om Margrethe så kanskje får lest den også.... Men blir nok ikke ferdig denne helgen. God helg til dere alle!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Rosasløyfe er en viktig sak. Selv har jeg kjøpt både pin og nøkkelring i Nettbutikken til Kreftforeningen. I tillegg har jeg valgt å donere et lite beløp til forskningen.

Helgens bok blir Hundre år av Herbjørg Wassmo. En bok om tre generasjoner kvinner, om hverdag, slit og drømmer i et stort nordnorsk landskap. Det er også historien om ei lita jente som stikker seg vekk på låven for å gjemme seg for sin far.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg "Barna fra toget",av Christina Baker Kline.Fengslende...En inderlig sidevender om to kvinners søken etter røttene sine.Men også en dramatisk,følelesladd fortelling fra en forsømt del av den amerikanske historien.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne har jeg også kjøpt inn med store forventninger!
Hører gjerne mer om den :)
Kos deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel, jeg bruker ihvertfall rosa støvletter og har tenkt å bestille meg et par lilla støvletter når trygda kommer.

Leser på de to siste av serien Samlaget presenterer, Norske kortleikar 1752-1990 av Terje Nordheim og Holmenkollen på postkort av Ivar Ulvestad.

Jeg har to som forfaller på mandag, Complete Eurovision Song Contest Companion 1999 og Sjå, Ingebjørg - før i tida! - tekst og postkort i aspik.

Har også tenkt å lese på Folkeminne om svartedauden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal omsider begynne på boka "De usynliges by" av Britt Karin Larsen, og gleder meg til det. Første bok i serien om taterkulturen, "Den som ser etter tegn", var en fin leseropplevelse, av den sorten som sitter lenge i. Men jeg valgte å fullføre "Far Goriot" før jeg gikk videre med trilogien. Denne serien på tre bøker blir regnet som et hovedverk i forfatterskapet til Britt Karin Larsen, og det er flere bokelskere som setter pris på disse bøkene. Håper at det blir enda flere, for dette er bra, og det er sant, siden fiksjon kan være sannere enn fakta.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Rosa uniform er kanskje ikkje heilt min greie. Men eg kunne jo alltids ha satsa på ei flaske rosé-vin i løpet av månaden. Men for at det skal gagne brystkreft-saka så tok eg like godt, inspirert av innlegget ditt, og donerte pengar for eit par slike flasker til brystkreftforeninga. Dei finn sikkert på å bruke dei til noko meir fornuftig enn vin.

Ang lesehelga; eg blir truleg ferdig med Hungerilden av Eriksson og Sundquist i kveld. Så er eg usikker på kva som blir neste bok, men det blir anten Rebecca av Daphne du Maurier, Historien om Pi av Yann Martel ,eller noko brasiliansk som t.d. denne. Kjekt å ha så mange gode bøker ståande ulest i bokhylla.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hei Jostein! Vi snakket om hundevalper for noen uker siden,måtte bare fortelle deg at valpen vår ble født forrige lørdag,så ca 7 uker til vi får den i hus,jiiiipi:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott! Adventspresang då, altså.

Sjølv koser vi oss glugg ihjel med vår eigen kvalp + kattunge. Driv forresten og trener den til å bli kamphund .... ikkje ein slik hund som slåss altså, men ein hund som liker å bli med for å sjå på fotballkamp.
skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (5) Varsle Svar

ÅÅÅ,så nydelig,se på det blikket,godhet,tvers igjennom! Dere kommer til å få mange gledelige stunder sammen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Unnskyld, Jostein. Er ikke denne hunden her fysisk helt bak mål ? Kanskje den heller vil se kampen i reprise ? Fin hund må jeg si, men virker mer "jordnært opptatt av ( det flotte tartan dekket i løpebanen. Tror du skulle trene den i fri-idrett, like godt. Hvilke bøker leser den nå ?
Herlig bilde, uansett. (En hund etter bøker?).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ha ha, no er eg litt lei meg for at eg kan gi berre ei enkelt stjerne til denne kommentaren. Eg lo så eg nesten trilla ut av stolen.

Hittil har den ikkje lest nokon bøker, men eg har avverga eit par forsøk på å ete dei,

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk! Fordi du lot meg gi deg en god latter! Da har jeg gjort en god gjerning i dag også!
For ingenting er så lindrende for sjelen som en virkelig god latter. Kvelden ble nå varm og lys.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Rosa uniform er kanskje ikke for alle, selv om jeg ikke tror de gutta her hadde noe valg, men jeg synes det er kjempeflott at du har donert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rosa sløyfe,kjempeviktig å støtte den aksjonen. Har selv kjent det på kroppen. Nå er jeg endelig i lesemodus igjen og har blitt ferdig med flere bøker denne uka. Alene sammen av Verghese var en meget bra bok. Søndag reiser jeg til Roma og med i kofferten har jeg pocket-utgaven av Falcones bok Barfotdronningen. Har jo ikke tenkt å tilbringe tiden i Roma med bare å lese,men litt lesing på senga blir det nok. Ønsker dere alle en herlig oktober-lesehelg:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

AvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNsomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete Gjessing