Forventningene var høye etter å ha lest og likt "Av jord er du kommet" i samme serie godt. Disse ble dessverre ikke helt innfridd.
Jeg hørte begge som lydbok, så for det første ble det veldig feil med bytte av innleser mellom disse to bøkene! Nå hadde plutselig Matre en helt annen stemme og dialekt. At en mann med tydelige skrever r'er skal prøve å prate som ei dame fra Østlandet innimellom blir også veldig feil!
Historien er absolutt spennende, og har mange lag. Et annet pluss er også at det nå blir nøstet opp i noen løse tråder fra forrige bok. Selv om jeg pleier å like historier med mange lag, syns jeg her det blir for mange lag, -det føles rotete, og jeg vet ikke helt om jeg klarer følge forfatteren og huske alle krikene og krokene.
Ender derfor kun på en 4er for denne boken, Tiltross for spenning og adrenalin!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leser denne boka nå og jeg tenker helt likt som deg. Jeg leser boka til forskjell fra deg, men er også skuffet. Synes som deg at den forrige boka var sååå mye bedre, får ikke helt tak på denne rett og slett. Er på side 170 nå og håper det skal ta seg opp, men det spørs ut i fra din kommentar om jeg ikke blir skuffa. Skal selvfølgelig fullføre å se....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trodde jeg hadde funnet en ny super serie mens jeg leste den første boka! Jeg er mer skeptisk nå... men leste om bok 3 i serien i går. Den skal helt klart få en sjanse, for den hørtes kjempe spennende ut!!
Håper du får er bedre inntrykk da boka er fullført enn jeg fikk. Jeg pleier å lese selv og foretrekker det! Innbiller meg at det hadde føltes mindre rotete hvis jeg leste selv i mitt tempo...
Håper du koser deg underveis i boka! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er boka ferdiglest og den tok seg voldsomt opp og ble skikkelig spennende på slutten.Sleit i starten med alle navna og sammenhengen, men det løsna heldigvis. Endte opp med å gi en femmer faktisk. Glad det snudde, Tvedt har alltid vært og er en av mine absolutte favoritter innen krim og synes det er litt trist hvis han hadde mista grepet(i mine øyne).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud