Opplevde akkurat det samme med en bok jeg skulle lese i engelsktimen på skolen. Det var en ungdomsbok, husker ikke hva den het. Men jeg var ikke veldig stødig i engelsk på den tiden, og brukte lang tid på å finne en bok som virket interesan. Leste i vei, og etter 30 sider eller noe så begynte hele historien på nytt. Tok meg litt tid å skjønne det, men det var ett eller annet som skurret. Så da måtte jeg til læreren å velge ut en ny bok (sukk), hun ble også veldig forbauset. Så slike ting skjer, men sikkert ikke så ofte (håper jeg.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er absolutt ekstra ødeleggende for lesergleden hvis dette skjer med en fremmedspråklig bok, spesielt i et språk man ikke behersker så godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy