Hei Bodil. I denne tråden er det flere svar på ditt spørsmål.

Mitt svar er at alle tre er verdifulle, men til forskjellig formål. Jeg glemte En uskyldig mann av John Grisham i lastebilen etter forrige tur. Da jeg skulle ut på ny tur hadde bileieren i mellomtida hørt boka og var imponert: Jeg har aldri hørt ei lydbok før. Det var helt fantastisk. Plutselig var jeg i Berlin. Det hadde han nok ikke vært dersom jeg hadde glemt igjen papirutgaven. Mannen er snart 60, og har levd sitt voksne liv i lastebil.
Jeg hørte En by som Alice, av Neville Shute forrige uke. Den passer perfekt mellom Hirtshals og Rotterdam med sine 11 timer, 41 minutter og 57 sekunder. (Kjøretid ca 12 timer). Fordelen er at man har tid, og kan leve seg inn i historia uten å bli forstyrra. Motorveien og landskapet som flyter forbi distraherer ikke, det gir bare en vakker tilleggsopplevelse, (på samme måte som endel klassisk musikk kan når man sitter hjemme).
Men jeg, som deg, liker best papirutgaven når jeg sitter i godstolen, eller på kafeen.
E-boka har jeg ikke fått noe litterært grep på enda, men er begeistra for nb.no, hvor jeg finne masse bøker jeg ikke får tak på lenger. Foreløpig har jeg bare brukt dem til å finne opplysninger eller skumlest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for godt og reflektert tilsvar. Nå har jeg litt flere svar enn det jeg hadde da jeg begynte ihvertfall ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindus