Noen ganger så bruker jeg utrolig lang tid på en bok, særlig vis jeg liker den veldig godt. Og det er ikke fordi jeg leser sakte, men fordi etter hver side jeg leser, gjerne også for vært avsnitt, så stopper jeg opp å filosoferer over det som står der. Gjerne viss det er noe jeg er enig i, eller hvis det er noe jeg har opplevd selv, for da tenker jeg tilbake. Dette skjer mest når jeg leser litt tankevekkende og filosofiske bøker. Som f.eks bøker av Jostein Gaarder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sånn er eg og, for eksempel når eg las Shantaram, greit den er tjukk, men brukte litt tid på den fordi det var så mange intrykk å ta inn og fordøye, av og til må man berre stoppe opp å tenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund