Halvveis ut i boka og jeg vurderer sterkt å legge den fra meg for godt. Det føles som å lese "Øya" på nytt, bare at handlingen er lagt til et annet land, som naturlig nok har en annen historie. Oppskriften er nøyaktig den samme og jeg er ganske sikker på at jeg klarer å gjette meg til resten av boka. Det er den eneste årsaken til at jeg sannsynligvis leser den ferdig allikevel. Bare for å se om jeg har rett. Vil ikke anbefale denne til noen som har lest "Øya" og egentlig ikke til noen andre heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også "Øya". "Hjemkomsten" derimot synes jeg virker som et litt tafatt forsøk på å gjenskape suksessen ved å bruke samme oppskrift. I mine øyne lykkes hun ikke med det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge