Slutten på en bok er ikke viktig for meg. Av og til leses den først for å se om den er interessant nok til å lese boka. Eller om den skulle være kjedelig. Jeg røpet ikke hele slutten på "Stilitsen" så du kan bare gå i gang med lesing. Ser at noen kritikere er enige i at den var for lang. Den har stått utstilt på biblioteket en stund og de fleste sukker og sier "Så tjukk". Jeg er den eneste som har lånt den så langt. Problemet er hva jeg skal si hvis noen spør hva den handler om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slutten på en bok er ikke viktig for meg.

Greit nok. Men det er den for mange av oss andre. Jeg støtter Bjørg i at du, og også andre, bør legge inn et spoilervarsel når du/dere røper hele eller deler av slutten på en bok.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen