Dette er min første Irvingbok, og jeg tror ikke det blir min siste. Det tok nærmere 300 sider før jeg følte jeg kom "inn i handlingen", noe jeg syns er rimelig drøyt. Vurderte flere ganger å avbryte boken og gruet meg til hver gang jeg skulle lese videre, men da jeg endelig kom igang ble jeg stor fan av boka. Kunne ønske den varte mye lengere. Tommel opp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er herlig med bøker som ein ender opp med å like sjølv om det tek tid. Eg har enno til gode å lese noko av Irving, men har "En bønn for Owen Meany" i bokhylla og gleder meg veldig til den. Skal hugse på å ikkje gi opp dersom eg ikkje liker den umiddelbart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen