Andre halvdel av boka er mest givende - tide fra han legger opp som trener. Mye repetivt i første halvdel, men noen artige episoder. Er halvparten sant, må jeg si han var litt av en personlighet, og en mann av folket (supporterne).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg, delen etter at han ga seg er den beste. Jeg ser at alle gjentakelsene, spesielt i første del, er godt gjennomført. Men for meg blir det for mye, boka kunne vært mye tynnere. Det blir og vel mye resultat og lagoppstillinger, så en bør nok ha en sterk interesse for fotball generelt og for Liverpool spesielt for å ha et utbytte av boka.

Men det er ingen tvil om at Shankly var en spesiell person, og er en fortjent legende innen sporten. YNWA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol