Ble nettopp ferdig med boken, syns den er veldig bra. Leste den fordi jeg har lest Atlas Shrugged tidligere i år. Kan jeg få lese masteroppgaven din?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er snart ferdig med boka. Det har tatt litt tid, ikke fordi boka er dårlig. For meg så er dette en veldig bra bok. Å lese noen kalle dette en FRP bibel lenger oppe i tråden, viser hvor lite vedkommende har skjønt etter min mening. For meg handler boken om integritet, mot og frihet til å ta egne valg. Dette gjelder uansett politisk retning. Skal man slå ned på de som tenker annerledes fordi man er uenig?

Hvis du vil lese en slags analyse så skrev Torgrim Eggen en kronikk i Samtiden for ett til to år siden. dessverre faller han i samme fella som mange andre, men redder seg helt på slutten.

For meg var/er dette inspirerende lesning, som jeg virkelig likte. Helt uavhengig av hvem andre som liker den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Frode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger Martinsen