Eg har lese ein heil del i mai, men ikkje fullført svært mange bøker. Av dei eg har fullført, er nok den som kjem til å sitja i lengst Hvem er du, Alaska? av John Green - mi fyrste Green-bok, men ikkje den siste. So heldig eg er som får lov å jobba med ungdom, og dermed har gode unnskyldningar til å lesa ungdomslitteratur! (Dersom ein no skulle trenga det...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som stor fan av Hvem er du, Alaska? må jeg anbefale Paper Towns, også av John Green. Den har like mye mystikk (og kanskje enda mer!) som Alaska, men er helt klart min favoritt. Har hørt med både voksne og ungdommer, slik som meg, som har lest boka og de har også vært helt frelst! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen