En helt fantastisk roman som avdekker så mange følelser og gir leseren et innblikk i menneskets valg og verdier. Med en ubeskrivelig god fortellermåte viser forfatteren hvor mye ett valg eller bare litt ignorering kan bety for et mennesket. Hvilke fatale konsekvenser det kan få. Dette er en bok som gjør leseren både rasende og tårevåt, en utrolig god historie fortalt av en flott forfatter. Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Utrolig hvor ulikt man kan oppfatte en bok. Jeg synes fortellermåten var masete, og allerede etter et par sider var jeg lei.
Mulig jeg hadde for høye forventninger til boken, og rett nok lærte jeg ett og annet av historien, men utover det er jeg veldig glad jeg er ferdig med denne og kan legge den bak meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikKirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNera