Boksamling - sorter etter: Jeg lurer på om det er mulig å få til en kategori til under her - kunne gjerne tenkt meg en funksjon som sorterer bøkene i boksamlingen min etter sideantallet til bøkene. Bøkene fra minst til flest sider.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skjønner liksom ikke hvorfor noen er så opphengt i sidetallet i bøkene de leser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hva skulle det tjene til ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg gjeng ut frå at formålet då er tenkt å vere å ordne bøker etter sidetal. Dette er ikkje ein funksjon eg ynskjer meg sjølv, men når ein tenker over det er det jo ikkje så mykje rarare enn å sortere etter andre kriteria. Ser ein på kva sorteringsmuligheiter som er tilgjengelege under "organiser bøker"-funksjonen så er det jo heller ikkje alle av desse som framstend for meg som opplagde måter å sortere bøker på. Eg vil tru det er ein smal sak reint datateknisk å inkludere sidetal som sorteringskriterium, og håper Stine får viljen sin.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle