Jeg kommer til å kjøpe denne boka ! Var spent på om du ville anbefale den. ( Guernica altså ) Den står allerede på ønskelista mi. Liker å lese spansk historie og likte veldig godt boka "Havets Katedral". En vakker dag har jeg også tenkt at jeg og min mann besøker Santa Maria del Mar. :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har vært i Baskerland bl. a. i Bilbao så denne vil jeg også lese, legger den til "skal lese" lista mi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holdt boka i hånda i forretningen her om dagen, men endte opp med Knausgård denne gangen. Men neste gang blir det altså Guernica :-)) Blir interessant å sammenligne inntrykket av boka etterhvert. :-) Jeg har bare vært i Syd-Spania, men regner med at jeg kommer mer rundtforbi i landet etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også veldig lyst til å reise til Baskerland og spesielt Guernica! Jeg har for øvrig skrevet en slags bokanmeldelse nå. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin