Herlig bok,umulig å legge i fra seg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Siden du/dere likte "Havets katedral", vil jeg anta at du også vil like en flunkende ny bok som nettopp har kommet og som jeg leste ut i helga - "Guernica" av Dave Boling. Den handler om baskernes liv og levned i den spanske byen Guernica før og etter bombingen av byen i 1937. Picassos berømte maleri med samme navn er inspirert av de grusomme hendelsene i denne byen. Det var litt spesielt å være i Barcelona i helga mens jeg leste ut boka, samtidig som jeg selvsagt besøkte Santa Maria del Mar - Havets katedral .... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kommer til å kjøpe denne boka ! Var spent på om du ville anbefale den. ( Guernica altså ) Den står allerede på ønskelista mi. Liker å lese spansk historie og likte veldig godt boka "Havets Katedral". En vakker dag har jeg også tenkt at jeg og min mann besøker Santa Maria del Mar. :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært i Baskerland bl. a. i Bilbao så denne vil jeg også lese, legger den til "skal lese" lista mi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holdt boka i hånda i forretningen her om dagen, men endte opp med Knausgård denne gangen. Men neste gang blir det altså Guernica :-)) Blir interessant å sammenligne inntrykket av boka etterhvert. :-) Jeg har bare vært i Syd-Spania, men regner med at jeg kommer mer rundtforbi i landet etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også veldig lyst til å reise til Baskerland og spesielt Guernica! Jeg har for øvrig skrevet en slags bokanmeldelse nå. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! den er en av mine store favoritter:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lisbeth Kingsrud KvistenKnutMKarin BergCecilieBentMaikenSynnøve H HoelKaroline in WonderCassiopeiaDolly DuckHeidiReidun SvensliErlend Rødal VikhagenOlaugBechenRita KathrineellinoronilleBerit RTorill Elisabeth RevheimVidar RingstrømHarald KVannflaskeMarianneÅsmund ÅdnøyLailaTrine S. AustbøStjernekastEmil ChristiansenMalinIna Elisabeth Bøgh VigreJulie Stensethingar hAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsveinmgeTanteMamieKorianderEster SKaroline RøyskattFrisk Nordvest