Jeg liker også veldig godt OotP. Noen nevnte at Rowling selv sier den kanskje er litt lang, men hun fortsetter med å si at hun vil utfordre hvem som helst til å si hvor det skal kuttes. Boken ble så lang bl.a. fordi hun må introdusere så mange nye steder. Harry reiser en del frem og tilbake, og dette må jo også beskrives.

Noen har også reagert på Harrys dårlige humør (morsomt beskrevet som Capslock!Harry), men jeg synes dette også er veldig forståelig sett utfra hans alder og situasjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å beskrive noen av bøkene som dårligere enn andre kan jeg ikke få meg til å gjøre. Deler av bøkene er kanskje mindre spennende, men likevel ville jeg ikke ha forandret dem for alt i verden. Hver bok, og hver side, har sin betydning for resten av serien. Det er tross alt alle de kjedelige hverdagene som skaper livet, og i dette tilfellet bøkene. Som med pusslespill er det deler som er kjedeligere å sette sammen andre, men bildet ville likevel blitt helt anderledes, og veldig feil, om en hadde bestemst seg for å la himmlen være. Jeg har lest bøkene flere ganger nå og det jeg liker best er faktisk overskuddssidene. Disse sidene der det ikke skjer noen ting og der krakterene egentlig bare tumler rundt seg selv og sine egne tanker. Selv "Gutten som overlevde" trenger å få være noe annet enn en godhjertet guttunge en gang iblant. Igjen viser dette at det ofte ikke er bokens handling, velskrevnhet eller drivkraft som er avgjørende for hvor godt den blir likt, men når og hvor den leses.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo Larsen