Tredje bok i en trilogi, som visstnok kan leses hver for seg. Jeg har lest alle tre - en stor leseopplevelse har det vært. Etter å ha besøkt Island selv, fikk jeg lyst til å lese noe av en islandsk forfatter. Tilfeldig at det ble denne forfatteren. Som det står bakpå en av bøkene i trilogien; storslagen poetisk.
Poetisk absolutt. Han skriver vakkert og med stor livsvisdom i de enkle og nære ting. Spennende å lese fra et historisk perspektiv, men ikke minst fra et filosofisk perspektiv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest den første, er i ferd med å avslutte nummer to og gleder meg som en unge til den tredje, som du nå refererer til. Begge de to første er stor skrivekunst og jeg blir særdeles overraska om Stefanson svikter i Menneskets Hjerte. Høres ikke sånn, akkurat :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Tone Maria JonassenGVMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienJenny Dahl BakkenKay NilsenHildeE .Randi FramnesMarte OnarheimAnne-Stine Ruud HusevågBjørg Marit TinholtVannflaskeEmilieskBentEllen E. MartolSynnøve H HoeliinaJanne BrovoldIngeborg GMereteIrakkBeate KristinCathrine Marie HansenTarjeiGroBjørg L.LesevimsamoiraAlmironLene AndresenKikkan HaugenDolly DuckFindusMarie ØstvoldDagfinn JakobsensiljehusmorLailaBoktimmyErik