Denne boken er absolutt ingen favoritt og jeg kan ikke fatte og begripe hvordan den har kommet seg på 1001-lista. Mulig jeg er for dum til å forstå den? Tung, traurig og er det en tråd gjennom boken så klarte ihvertfall ikke jeg å finne den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er mulig vi er for dumme, men jeg klarte heller aldri å fatte interesse for denne teksten. Pynchon mener nok å si noe om USA av i dag (1967) som et slags kulturens eller sivilisasjonens bunn-nivå, spesielt tydelig i sørlige California. Den er ikke spesielt velskrevet stilistisk sett - eller kanskje dårlig oversatt - og den er helt blottet for psykologisk troverdighet. Replikkene er middelmådige. Oppregningene av historiske facts and fiction er bare kjedsommelige - en demonstrasjon av flinkhet. Hvis dette er postmodernisme, så betakker jeg meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamie