Hørte anmeldelsen delvis på P2, og der ble også spørsmålet stilt; går det an å bli for bra, for smart?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ble det sagt noe interessant rundt dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk dessverre ikke med meg hele sendingen på P2, men kunne vel merke at det var stor begeistring hos den ene og mer nøkternhet hos den andre anmelderen. Foreløpig er det bare fornøyde lesere her på biblioteket, så jeg snakker ikke noe særlig om min egen mening.
Jeg synes forklaringa ang. Aker brygge kunne vært tatt bort, likedan et avsnitt jeg ikke fant igjen, var smør på flesk. Språklig er det jo veldig bra, men jeg er nok litt lei seriemordere. Det er ikke mange av dem i Norge så vidt jeg vet. Men vil ikke ha noe diskusjon rundt disse, bare statistikk. De aller fleste mordere dreper, etter det har jeg har forstått, bare en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre