Likte boken svært godt jeg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er utrolig hvor forskjellige vi er. Jeg kjedet meg hele veien og holdt på å avbryte flere ganger. Jeg har likt alle bøkene hans med Harry Hole, noen mer enn andre , og også hodejegerne likte jeg godt, men dette var utrolig skuffende for mitt vedkommende. Hele det bibelske temaet fenget meg lite når historien var så utrolig lite interessant. Nei hvis dette er det Nesbø legger seg på så er det takk og farvel fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns den var kjempe bra. Spenning hele veien, litt romantikk og masse intr tvister. Prøvde å innstille meg på at jeg kanskje ble skuffa mtp annmeldelser og at det ikke var Harry. Men slukte boka, utrolig spennende. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud