Det er lett å la seg rive meg, spesielt når noe fremstilles som at dette er slik det er, som det gjøres i denne boken. Men for all del, det er bra og viktig at slike bøker skrives. Det er mange drittsekker der ute som søker seg til sjefsstillinger, og behandler folkene sine dårlig.

Og man kan si mye rart om Thon som eier hotellet som det ble jobbet på i dette tilfellet. Dog er han en veldig hyggelig mann om man får han på tomannshånd.

Barbara Ehrenreich har skrevet flere bøker av denne typen fra USA, der dette er et vesentlig større problem. Kan absolutt anbefale å lese henne, hvis du har lyst til å lese om dette temaet.

Det bør også nevnes at Dagens Næringsliv hadde en stor reportasje fra City i London, der det er vanlig at interns jobber opp mot 20 timer om dagen, 6 dager i uken. De tjener bra, men utsetter seg selv for stor belastning. Dog gjørs dette helt frivillig, og med tanke på arbeidsløsheten i dagens Europa, fremstår dette som lukrativt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk, og fikk veldig lyst til å lese noe av Barbara Ehrenreich, og hadde vært ypperlig å sammenlignet noe av hennes arbeid med denne boken til bokanmeldelsen min. Stor tusen takk :)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud