Mammutsalget har åpnet på norli.no! Etter 20 minutter er det allerede stor aktivitet - her er det først til mølla!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haugenbok her også. Er småskuffa over pris og utval, men let meg likevel lokke til å handle nokre bøker. Og så lenge folk let seg lokke så gjeng nok ikkje prisane ned. Dermed er det min eigen feil.

Men uansett, dette har eg bestilt:
- Rolf og Alexandra Becker: Dickie Dick Dickens, kr. 149,-
- Rudyard Kipling: Jungelboken, kr. 129,-
- Rudyard Kipling: Den andre jungelboken, kr. 129,-
- Monica Kristensen: Kings Bay-saken, kr. 149,-
- Yann Martel: Historien om Pi, kr. 99,-
- Kristopher Schau: På vegne av venner, kr. 79,-

Og sidan eg først var innom nettsidene så plukka eg også med meg desse bøkene til redusert pris, men som ikkje var med på Mammut-salget:
- Helene Guåker: Pølsefabrikken, kr. 49,-
- Aino Kallas: Gjennom eld og vatn, kr. 99,-

Med litt tålmod kunne eg nok funne mange av desse enno billigare innan eg kjem så langt at eg får lest dei. Men på den andre sida er det ein handfull Mammut-bøker der eg gjer nettopp dette, drøyer litt for å sjå om eg ikkje finn betre tilbod dei nærmaste månadane.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var fælt å vere bortreist på jobbreise medan bøkene låg og venta på postkontoret. Men no har eg endeleg fått henta pakken, pakka den varsamt opp, og satt bøkene pent på plass i bokhylla. Herlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den følelsen har dukka opp med jevne mellomrom i nesten 14 dager, men på mandag henter jeg to bokpakker med tilsammen ti bøker.
Fikk forresten en mistanke om at jeg ikke var den eneste bokelskeren på ferie da jeg så skrifta på muren: spørs om noen som har felleslest Middlemarch var på samme sted som meg?

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ha, ha, ha! Denne bakken har jeg gått opp utallige ganger, senest i fjor høst - men det var altså før vår felleslesing av Middlemarch, så meg er det ikke, dessverre.
Du vet virkelig å pirre reiselysten, Odin!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mogan! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var det du som danderte steinane?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, dessverre, - jeg sitter nok her hjemme i null grader og gråvær. Men jeg har vært i Puerto de Mogan noen ganger og kjente meg igjen med én gang, - og det var jo litt morsomt! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg bestilte også "Pølsefabrikken" i tillegg til
"Lenins kyss" av Lianke Yan
"Skyggeferden" av Sara Azmeh Rasmussen og til slutt
"Wilfred Price" av av Wendy Jones
.. så - så mange vart det ikkje! Dermed er eg kanskje sikra at iallfall eit par av dei kan vere verdt dei få kronene eg skal legge ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCaritaIreneleserBeathe SolbergAnne Beth Amdal VoldSigrid Blytt Tøsdal