Nå nærmer det seg smått mammutsalget, har jeg skjønt det jeg fant på Google rett, så er det bare 12 små dager igjen til det setter i gang. Er det flere enn meg som klør i fingrene og ser fram til shopping? I år er jeg mest på jakt etter barnebøker faktisk. Så noen fantastiske eventyrbøker i fjor da jeg var gravid, men turte ikke kjøpe siden jeg ikke var over 12 uker enda. I år skal jeg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 72 svar.

Alle gode forsett vart lagt til side i dag.....
Kom heim med:
Tigerens kone av Tea Obreht
Kane og Abel av Jeffrey Archer og
Jeg forbanner tidens elv av Per Petterson

....og det berre fordi det var "Tre for to" ....så, om eg har gjort eit kupp, det gjenstår å sjå :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På neste siste Mammut dag kjøpte jeg disse bøkene i hui og hast:

 • Kathleen Winter: Annabel
 • Julie Magrethe Brodtkorb: Bare en kvinne?
 • Toril Brekke: En blå kjole fra Herr Hitler
 • Markus Hattstein: Forsvunne Sivilasjoner
 • Simona Ahrnstedt: Frihet og fangenskap
 • Sarah Rayner: Når du minst venter det
 • Ingrid Kristine Hasund: Slang
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha! Der kom pakkene med landpostbudet!

Blodsbrødre av Knut Lindh - Denne kjøpte jeg fordi tittelen minna meg om CC Cowboys.

Easy raiders av Erik Grønner - fordi den minna om filmen uten s som jeg så i Paris i 1969 sammen med to marokkanere.

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant av Jonas Jonasson - fordi den har fått mye fin omtale.

Kjære Agnes! av Håkan Nesser - for å ha noe lett å slappa av med.

Mannen som faller av Don DeLillo - fordi DeLillo er en av forfatterne jeg skal utforske i 2014.

Byen av William Faulkner - fordi Faulkner er en klassiker.

Dandy av Jan Guillou - fordi jeg likte Guillou godt tidligere og gir han en ny sjanse.

Ildmannen av Torkil Damhaug - for å ha noe lett å slappa av med.

Natten drømmer om dagen av Ingvar Ambjørnsen - fordi Ingvar er en helt!

Hvordan smugle tonnevis med kokain - og leve lykkelig av Luca Rastello - for å ha en reserveplan hvis pensjonisttilværelsen blir for treg og penga ikke strekker til.

10 bøker for 800 spenn! Jeg er en lykkelig mann.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var mange gode - og varierte - grunner for å velge ut bøker. Likte spesielt nr 1, 2 og 10. Den siste høyrest ut som opptakta til ei ny historie a la "Hundreåringen ..."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra. Da kan jeg jo lese der åssen det går...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I år har jeg ikke fått noen katalog. Jeg har heller ikke vært på Mammutsalg. Nå leser jeg bøker fra mine egne bokhyller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok... klarte å holde meg unna første dagen, men var innom nå rett før stengetid. Klarte å stoppe før budsjettgrensa til og med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke værst, så da er vi to som klarer å holde oss....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok da har jeg vært på Mammutsalget, og det ble to stk bøker.....Vanligvis er det 40-50 stk....Kom unna med 118 kr denne gangen....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har som mål å IKKE kjøpe en ensete bok da det er fullt, og har faktisk klart å kaste katalogen uten å åpne den en gang...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg gleder meg til Mammutsalget hvert år, men blir også bittelitt skuffet hver gang jeg får katalogen i hendene. I år har jeg ikke forhåndsbestilt noe, men satser på få tak i noe av det jeg ønsker meg uansett. De siste årene har jeg dessuten hatt en lei tendens til å "overshoppe", og kommer hjem med impulskjøp som har havnet i bunken med halvleste prosjekter. En bunke som etter hvert er blitt såpass høy at den ikke bør vokse særlig mer. Med utgangspunkt i Josteins imponerende framstilling av rabattene under salget, er det jo lite å hente på salget dersom man kommer hjem med dobbelt så mye som en i utgangspunktet har tenkt (gitt at prisen på impulskjøpene er likt fordelt som øvrige kjøp)...
Min ønskeliste i år er derfor ganske kort:
1. Som en av få har jeg ennå ikke lest "Hundreåringen", så den håper jeg det finnes et eksemplar igjen av innen jeg rekker butikken i ettermiddag.
2. "De fem fyrstikkene" av Lahlum vil jeg også gjerne ha med meg, da jeg har lest de andre bøkene i serien om K2, og koser meg med krimstilen.
3. Den siste boken på min korte liste er "Polarheltinner" av Sigri Sandberg Meløy. Med forkjærlighet for polarlitteratur, og en polarhistorie som stort sett er preget av, og skrevet av menn, gleder jeg meg til å lese portretter av noen av kvinnene som også er del i den norske polarhistorien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet at det kanskje ikke er god kutyme å lage innlegg som utelukkende består av en link til en blogg, men til orientering har jeg skrevet et innlegg hvor jeg spesielt trekker frem 10 bøker jeg finner grunn til å anbefale (her har jeg med nummeret på bøkene i katalogen, og jeg har også skrevet en begrunnelse). Her har jeg anbefalt følgende ti bøker:

 1. Julian Barnes - Fornemmelse for slutten
 2. Carolina de Robertis - Perla
 3. Edmund de Waal - Haren med øyne av rav
 4. Frode Grytten - Bikubesong
 5. Karl Ove Knausgård - Min kamp 6
 6. Shin Kyung-Sook - Ta vare på mamma
 7. Julie Orringer - Den usynlig broen
 8. Per Petterson - Jeg nekter
 9. Stefan Zweig - Sjakknovelle
 10. Paul Auster - Vinteropptegnelser

Jeg ønsker alle et riktig godt Mammut-salg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er fleire, meg sjølv inkludert, som har kommentert at prisnivået på salget ikkje er imponerende lavt. Det er sjølvsagt stor spreiing frå bok til bok, og det vil også vere slik at det nokon vil oppfatte som eit godt tilbod vil andre oppfatte som overprising i mammut-samanheng.

For å få talfesta kor bra salet eigentleg er, eller ikkje er, har eg reikna ut rabatten for kvar enkelt av dei 803 bøkene i katalogen (Jaudå, eg er nok ein nerd). Rabatten spriker frå 25% til 88%, og gjennomsnittleg rabatt for alle dei 803 bøkene er ganske nøyaktig 60%.

Eg har stilt opp eit stolpediagram som viser korleis bøkene fordeler seg på dei ulike gradene av rabattar.

skriv bildebeskrivelse her

Desse rabattane er beregna ut frå ein veiledende pris. Eg har ikkje gått etter korleis denne veiledende prisen er reikna ut, men eg meiner det er ganske strenge reglar for dette og eg gjeng ut frå at dei prisane som er opppgitt er i henhold til dette. Likevel er det ikkje særleg vanskeleg å finne ordinær-prisa bøker til lavare pris enn veiledende det året boka blir gitt ut. Eg meiner ein må sjå mammut-rabatten i forhold til lavaste ordinær-pris, ikkje veiledende pris, for å få eit fullgodt bilete av kor godt mammut-tilbodet eigengleg er.

Det er ei bortimot umogleg oppgåve for meg å finne fram til lavaste ordinær-pris på desse 803 bøkene. Derfor har eg gjort den enkle antagelsen at alle bøker som der dyrare enn 150 kroner er mogleg å få kjøpt 50 kroner billigare enn veiledende pris dersom ein leiter etter det beste tilbodet i nettbutikkar. (her overestimerer eg nok rabatten for billige bøker, eg vil tru eg treff ganske bra for bøker i prisområdet 300-500 kroner, og underestimerer sikkert for dyrare bøker). For bøker med veil. pris på 150 kroner eller lavare har eg sett bort ifrå ein slik prisjustering.

Då finn eg at den reelle rabatten spriker frå 0% til 86%, og at gjennomsnittleg rabatt er på knapt 53%. Stolpediagram for denne reikneøvinga er gjengitt nedanfor.

skriv bildebeskrivelse her

Når då den reelle Mammut rabatten er i gjennomsnitt på rundt halv pris av fullpris, meiner eg det er grunn for bokhandler- og forleggar-foreninga å vurdere om ikkje prisane må senkast noko meir til neste år dersom Mammut-salet skal framstå som den fremste sjansen til å gjere eit bokkupp i løpet av året.

Godt sagt! (25) Varsle Svar

Ingenting annet å si enn WOW!! (positivt ment, dersom det skulle være noen tvil)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det lov å spørre hva du jobber med? Om det ikke er tall så blir jeg veldig overrasket..

Det her synes jeg er interessant. Prisene var nok bra da mammut var hovedsalget, men nå blir vi bombardert med salg året rundt og da tenker jeg man må steppe opp.
En av de som er bedre på salg synes jeg er bokklubben.no. Der finner man ofte innbundne bøker til 50, 79 og 129, da blir ikke halv pris så spesielt lenger. Og du kan regne med at når de oppgir salgsprosenten så tar de utgangspunkt i veiledende pris, ikke reel før-pris. Litt som forskjellige elektro-kjeder der prisen på mystisk vis går opp uken før salget, for så bli satt ned igjen tilsvarende.

Takk for all jobben du har lagt ned i dette, jeg skulle ønske jeg var like nerd som du er!
Regner med at du skjønner det er et kompliment, det er hvertfall ment som det :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Komplimentet er tatt. Eg skal innrømme at slik som OL-sendinga utvikla seg i går så vart det meir interessant å skrive inn bokprisar i reikneark enn å følge med på bortsmurte medaljehåp.

Ang jobb så har eg teknisk utdanning, og ei stilling som er i tråd med dette. Men eg trur nok eg hadde hatt moro av å tumle med tal uansett kva slags utdanning eller jobb eg hadde hatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror det var flere som fant andre ting å holde på med under stafetten, både i går og i dag. Jeg fant fram boken ved siden av. Et lyspunkt var gullet på Super-G i dag, og jeg kan ikke tenke meg en idrettsutøver som fortjener det mer enn Jansrud.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veit du, Jostein, eg er imponert
av nokre av innlegga du har levert!
I tillegg til "ukentlig" helgelyrikk,
så trår du til med rabattstatistikk!
:-D
God lesehelg, iallfall!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eg bøyer meg i støvet

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Jammen har du gått grundig til verks! Jeg er litt tall-nerd selv, og bidrar gjerne med noen tilleggsopplysninger; den laveste prisen i utgivelsesåret er veiledende minus 12,5 %. 1. Mai året etter utgivelsesåret er det fritt frem for å prise og rabattere som man vil. På en del bøker blir da også den veiledende prisen satt ned. Hvis du kommer frem til at noen Mammut-bøker selges uten ekstra rabatt, skyldes det trolig det siste forholdet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mandag starter da Mammutsalget i butikkene - og samtidig e-bok-Mammut - med over 400 e-bok-titler til sterkt reduserte priser. De fleste e-bøker vil koste 49, 69, 79 eller 99.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns ebøker er svindyrt når man ikke har dem rent fysisk. Da tenker jeg i forhold til å kjøpe musikk, som man da eier et eksemplar av etter kjøp og kan legge den på privat harddisk om man vil... Kunne man tatt eboken som fil og lagret på hjemmepc (slik man kan med tilfeldige gratisebøker) ville prisnivået muligens være verdt det... Slik jeg har forstått det kan man ikke det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter mammutsalget blir det salg på salgsvarene = enda billigere... skal se an hvor fort bestemte titler minker på bordene og ikke forhåndsbestille noe... gjorde det en gang og butikken kåla til hele bestillingen. Systemfeil... Satser litt på salget og etterpå skal det være tørke ei stund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den eneste boka som har fanget min interesse er Ringenes Herre 1-3! Jeg håper de har noen igjen, fordi jeg skal ikke forhåndsbestille;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er galt med å forhåndsbestille? De holder den jo bare av til deg i butikken?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er ikke helt sikker på om jeg bare har lyst til å kjøpe Ringenes Herre, eller kjøpe noen andre for samme pris..litt lite utvalg for ungdom synes nå jeg:]!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå starter snart den svenske bokrean, den 25.02 og forhåndssalget er i gang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har altfor mange bøker, og har som nyttårsløfte å IKKE kjøpe noen.. Har kun kjøpt 2 bøker i hele år...
'

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg pleier vanligvis å kjøpe bøkene i butikken, men i år fant jeg ut at jeg skulle prøve å forhåndsbestille bøkene. Det kan hende jeg ender opp med å kjøpe noen bøker på butikken og etterhvert, men får se hva det blir til. Jeg syntes i første omgang at det egentlig ikke var så bra tilbud på bøkene, men da jeg la alle sammen i "Handlekurven" på nett, viste det seg at det ble en del bøker likevel. Så nå får en vente i spenning til de dukker opp i postkassa. Jeg endte opp med disse bøkene:

Blomstenes hemmelige språk - Vanessa Diffenbaugh
Britannia road 22 - Amanda Hodgkinson
Charlotte Gray - Sebastian Faulks
Det kalde landet - Inger Frimansson
Dødtid - Denise Mina
Fedrenes løgner - Tom Egeland
Til siste åndedrag - Denise Mina
Ute av syne - Linwood Barclay
Englevaktene - Kristina Ohlsson

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forhåndsbestilte i år jeg, aldri gjort det før ...men tror det blir en tur innom bokhandleren for å titte etterhvert likevel. Synes ikke det var ekstremt billig, men helt greit. Vet at min lokale bokhandel pleier å prøve å kvitte seg med alt på salg, så etterhvert setter dem ned prisen MYE, slik halv pris av rød pris av mammutpris. Så ska vente litt til da for å se hva som er igjen.
De jeg forhåndsbestile var:
- Harold Frys utrolige pilgrimsreise
- Idas dans
- Jeg vet hvem du er
- Når døde hvisker
- Incarceron
- Den tapte byen Z

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som flere her sier så syns jeg ikke prisen er så mye å skryte av... opptil 80% står det alle steder, men det er vel temmelig begrenset hvor mange som er satt ned så mye i fht hvor mange titler som faktisk er på salg!!
Syns faktisk nyttårs-salget var bedre i år enn mammut!
Men likevel ble det faktisk endel bøker bestilt. Overrasket meg selv med hvor mange fakta/ dokumentar bøker jeg har ønsket meg i fht krim, som er det jeg liker best!

Hun ville jo ikke dø
Broren min
Fra en utbrent til en annen
Blåmandag
Jentene fra balletten
Dødtid
Blodåkeren
Mammas svik
21. juli
Pengemannen

Ti bøker til ganske nøyaktig 1000 kr og jeg er fornøyd! Kun 1 pocket, resten er innbundet! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei bok jeg kan tenke meg å lese er Mammas Svik. Det er enkelte faktabøker jeg føler sterkt for å lese, og dette er en av dem. Jeg er opptatt av barn og ungdom på fritida, så interessen for denne boka er såre naturlig. Men vår lokale Libris er bare delvis med på denne mammuten. De skal avvikle firmaet og har bare mammuttitlene fra eget lager på salg. Der er ikke Mammas Svik med. Men en vakker dag kommer den boka meg i hende :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette er en av de faktabøkene jeg er veldig spent på! Driver med den boka om utbrenthet nå og den er veldig interessant.
Du vet at de kan bestille inn bøker dem ikke har? Evt bestille den på nett selv?
De bestilte inn endel bøker til meg, bl.a. Mammas svik. :) Så jeg skal å hente den på mandag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen store fristelser blant bøkene i årets Mammutsalg. Jeg kan heller ikke si at jeg synes pristilbudene var sånn veldig gode. Men tradisjon tro må man jo bestille noen bøker fra Mammutsalget. Det ble totalt fem romaner på tilsammen 744 kroner, sparte 1.400 kroner. Jeg bestilte fra Haugenbok tidligere i dag og har allerede fått melding om at den er ferdig pakket og klar til sending. Gleder meg til pakken kommer i posten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet du (andre?) når de sendes. Er det nå salget starter eller ved salgets slutt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke helt sikker på når de kommer til å sende pakken. Jeg tror det blir sendt slik at pakken skal være hos meg på mandag, for det er vel på mandag selve salget starter i butikkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pakken min ble sendt i dag, så da har jeg den forhåpentligvis i begynnelsen av neste uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ganske sikkert at du har rett. Eg meiner i alle fall å hugse at eg fekk bøkene på første Mammut-dag i fjor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg klarte ikke å la være da jeg så tegne-malekursboka jeg var veldig glad i tenåra (utgitt i 1987) på salget;) Bestilte også Soldater som jeg har tenkt å bruke i studie/arbeid og den trenger jeg raskt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det spørs vel litt hvor du har bestilt fra. Jeg bestilte fra Norli, da sto det at jeg kunne hente de i butikk 17-19/2. På sidene til Haugenbok sto det at de blir sendt mandag 17/2. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har null og niks peiling på hva jeg vil ha, og som en annen i denne tråden sier så er det bøker på tilbud hele tida. Mammutpiffen er gått litt ut av meg. Ei bok og to kanskje...?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble fire bøker til poden, men kjenner jeg er skuffa. I fjor så jeg så mange flotte eventyrbøker under Mammutsalget, i år var utvalget heller labert. Men endte med Gjett hvor glad jeg er i deg, to Ole Brumm bøker og en bok om dyreunger. Til den nette sum av 396 kroner til sammen. Så det klager jeg ikke på. Synes også rabattene er skuffende. De skryter av inntil 80% avslag, men det meste er 30-50% ser det ut som.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mammutsalget er ikkje det det ein gang var. Det er tilbud i diverse butikker og nettbutikker året rundt, og dermed forsvinner litt av den "magien" når mammutkatalogen ligger foran deg. Mange av bøkene har allerede vert på tilbud, gjerne til ein hyggeligere pris, enn det denne katalogen kan vise til.

Når det er sagt,så kommer eg til å bestille noken få bøker. Ikkje nødvendigvis fordi det er "billigt", men mest for nostalgien sin del... Det høyrer liksom med å bestille noke fra eit mammututsalg...

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Da har jeg bestilt meg bøker :) Gleder meg veldig til de kommer i postkassa :) Det ble : "Blomstenes hemmelige språk", "Harold Frys utrolige pilegrimsferd" og "Frihetens vinder". <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg tittet gjennom Mammut, og det ble noen bøker allikevel.

Balanse er den siste boken i en trilogi Thorvald Steen delvis har skrevet om sin egen sykdom. De to første har jeg allerede, så da jeg fant denne var valget enkelt.

Det var heller ikke mye tvil da jeg kom over Storegut av Aasmund Olavsson Vinje. Dette er en bok og forfatter jeg egentlig ikke har noe forhold til, men som den Vinje-tilhengeren jeg er må jeg bare ha denne.

De fleste kjenner nok til noen som sliter litt ekstra her i livet, i Broren min forteller Eline Johnsen Helledal om hvordan det er å være pårørende til en rusmisbruker. Denne har vært på ønskelisten min lenge.

Wild-card for denne handelen er Svart mamba, skrevet av somalisk-britiske (heter det det?) Nadifa Mohamed. Dette hørtes ut som en god historie, i tillegg dekker den flere av målene jeg har satt for 2014.

Så får vi se om det holder med dette, eller om det blir en pakke til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammutsalget har åpnet på norli.no! Etter 20 minutter er det allerede stor aktivitet - her er det først til mølla!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haugenbok her også. Er småskuffa over pris og utval, men let meg likevel lokke til å handle nokre bøker. Og så lenge folk let seg lokke så gjeng nok ikkje prisane ned. Dermed er det min eigen feil.

Men uansett, dette har eg bestilt:
- Rolf og Alexandra Becker: Dickie Dick Dickens, kr. 149,-
- Rudyard Kipling: Jungelboken, kr. 129,-
- Rudyard Kipling: Den andre jungelboken, kr. 129,-
- Monica Kristensen: Kings Bay-saken, kr. 149,-
- Yann Martel: Historien om Pi, kr. 99,-
- Kristopher Schau: På vegne av venner, kr. 79,-

Og sidan eg først var innom nettsidene så plukka eg også med meg desse bøkene til redusert pris, men som ikkje var med på Mammut-salget:
- Helene Guåker: Pølsefabrikken, kr. 49,-
- Aino Kallas: Gjennom eld og vatn, kr. 99,-

Med litt tålmod kunne eg nok funne mange av desse enno billigare innan eg kjem så langt at eg får lest dei. Men på den andre sida er det ein handfull Mammut-bøker der eg gjer nettopp dette, drøyer litt for å sjå om eg ikkje finn betre tilbod dei nærmaste månadane.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var fælt å vere bortreist på jobbreise medan bøkene låg og venta på postkontoret. Men no har eg endeleg fått henta pakken, pakka den varsamt opp, og satt bøkene pent på plass i bokhylla. Herlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den følelsen har dukka opp med jevne mellomrom i nesten 14 dager, men på mandag henter jeg to bokpakker med tilsammen ti bøker.
Fikk forresten en mistanke om at jeg ikke var den eneste bokelskeren på ferie da jeg så skrifta på muren: spørs om noen som har felleslest Middlemarch var på samme sted som meg?

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ha, ha, ha! Denne bakken har jeg gått opp utallige ganger, senest i fjor høst - men det var altså før vår felleslesing av Middlemarch, så meg er det ikke, dessverre.
Du vet virkelig å pirre reiselysten, Odin!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mogan! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var det du som danderte steinane?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, dessverre, - jeg sitter nok her hjemme i null grader og gråvær. Men jeg har vært i Puerto de Mogan noen ganger og kjente meg igjen med én gang, - og det var jo litt morsomt! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg bestilte også "Pølsefabrikken" i tillegg til
"Lenins kyss" av Lianke Yan
"Skyggeferden" av Sara Azmeh Rasmussen og til slutt
"Wilfred Price" av av Wendy Jones
.. så - så mange vart det ikkje! Dermed er eg kanskje sikra at iallfall eit par av dei kan vere verdt dei få kronene eg skal legge ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, både jeg og de to største ungene klør etter å gå berserk. :) Gleder meg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mammut utsalg er et must:-) kommer nok ut med flere enn jeg hadde beregnet på forhånd,he,he..er på jakt etter noen krimbøker og en god kokebok:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp gått gjennom Mammut katalogen, og har lagt 24 nye bøker til ønskelista mi, låner nok de fleste på biblioteket, men den kan hende at jeg kjøper noen av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Trodde ikke titlene skulle komme før på mandag? Hvor har du funnet de?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk mammutkatalogen i posten igår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og dermed slapp eg det eg hadde i hendene (fjernkontrollen) og sprang ut for å sjekke postkassa. Men nei, ingen mammutkatalog. Berre fleire reikningar. Ja ja, tilbake til TV-stolen og OL.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Samme her!! Hehe ;) Men ingen katalog her heller.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mener jeg krysset av en på fjorårets bestillingskupong eller på nettet, siden den kom fra Norli.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det same lurer eg på. Hadde vært kult med ein tjuvstart. Kanskje ikkje heilt i den olympiske ånd, men skitt au

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir spennande å sjå om der finst noko som kan friste. :-)
Eg har nemlig ikkje kjøpt ei einaste bok enno etter nyttår, og det er heilt unormalt til meg å vere. Det er nesten så eg lurer på om gemalen har gitt meg ei vaksine mot bok-kjøp utan at eg har merka det. Har vore innom bokhandelen eit par gonger i veka som vanleg, og har gått ut igjen like tomhendt som då eg kom inn. Merkelig!
Så, då får vi sjå om Mammut har noko å by på i år....
(ja, ikkje for det at eg treng det då, men..)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammutsalget har vært en liten skuffelse for meg de siste årene. Mest på grunn av prisen, jeg synes ikke det har vært så billig at jeg kjøper noe uventet. Hvis jeg ikke blir veldig overrasket så regner jeg med at det går ganske greit å holde seg unna. Det er bare noen få bøker jeg er interessert i å kjøpe om jeg skulle finne de. Det er hvertfall utgangspunktet, så får vi se hva som skjer når salget begynner :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Enig og det lønner seg å vente til siste helg. Det er da de skikkelige tilbudene i bokhandelene kommer. Det er ofte mye bra igjen om en ikke er ute etter det som selger aller aller best.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hender at jeg kjøper noen flere mammutbøker når de har kommet ned i halvparten av salgspris.
Ellers venter jeg på den svenske bokrean senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forhåndssalget starter natt til mandag - med ca 800 titler, så det blir mye å ta av! For første gang blir det Mammut på e-bøker også i år. Lagertømming kan det vel neppe kalles...,

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir alt lagt ut på nettet? Kl 24 eller? Når kommer avisa i butikkene?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Avisen kommer ut i butikkene nå på mandag den 10. februar. Forhåndssalget starter kl 00:01 (med teknisk forbehold) natt til mandag på nett hos Libris og Norli - og sikkert i de andre nettbutikkene også. Som alltid er salget felles for alle bokhandlene, men hver kjede pleier å ha noen ekstratitler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sabine BelloKathrine HaaheimHilde Merete GjessingReidun SvensliLeseaasemgeTanteMamieTove Obrestad WøienEllen E. MartolIngunn ØvrebøRisRosOgKlagingTorill Elisabeth RevheimVivian M.andreas h. o.HildaSynnøve H HoelJoakimKay NilsentuhamreLama Diehl-DahlSolGodemineAlice NordliLars Johann MiljeEli HagelundRandiAgnete M. HafskjoldJan Boris SteneIngeborg Kristin LotheBeathe SolbergJulie StensethIngunn SBjørg L.Readninggirl20Lars MæhlumBokambulansenKristinAnneWangElisabeth BækkenSigrid Nygaard