Haha, ser at vi hadde en litt ulik mening om denne boken. Jeg syntes avslutningen var veeeldig spennende. Da fikk vi jo vite en god del om den mystiske verdenen og ja- det var på en måte det jeg hadde ventet på gjennom hele boken. Men ellers likte jeg den godt, og ga den terningkast 4 om jeg ikke tar helt feil. Fortsettelsen likte jeg bedre, og den fikk 5 av meg. Har du lest den :)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Haha, så morsomt og gøy at man kan like en bok av ulike grunner. Har dessverre ikke fått lest nummer to enda, men den står på bokhyllen min og venter på meg. Skal så absolutt leses. Jeg kjenner at jeg har lyst til å finne ut av hvordan det går i den verdenen som vi ble fortalt om i slutten av bok 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald K