Jeg har hørt om denne fra før, men kun via booktoubers som man så fint kaller det. Hennes andre serie, Raven Boys?, har også blitt rost opp til skyene. Din mening om den dersom du har lest den forresten?

Tipper på at denne kommer i bokhylla mi ganske så snart. Enda en grunn til å lese denne boken forstår jeg, eeelsker overgangen fra bok til film- spennende ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vil absolutt anbefale "The Raven Boys":-) Da jeg leste den for første gang, la jeg den fra meg etter 50 sider. En uke senere bestemte jeg meg for å gi den en ny sjanse. Og det angrer jeg ikke på. Det kan ta tid å komme seg inn i handlingen, men når du først er i gang, klarer du ikke å legge den fra deg. "The Raven Boys" er den første boken i en serie på fire. Så langt har kun to av bøkene kommet ut. Kan nesten ikke vente til den tredje kommer ut! ( høsten 2014). Jeg var litt skeptisk til å plukke opp flere bøker av Stiefvater etter å ha blitt skuffet av "Shiver" i 2008. Jeg synes boken var ok, men karakterene var flate. "The Raven Boys" serien og "The Scorpio Races" er helt klart bedre:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest shiver, men hele trilogien er i bokhylla. Typisk at den ikke var like god da... haha :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale