Jeg er over halvveis i boka nå. Kan ikke gjøre meg opp en mening enda, men gleder meg til å lese videre. Jeg synes fokuset i boken er flott. Hovedpersonene er framstilt slik at jeg begynner å bli kjent med dem, og litt glad i dem. Det er alltid et godt tegn. Jeg synes også at det er spennende hvordan forfatteren har klart å få frem individene så bra. Jeg glemmer flere ganger at de er sammenvokst og kommer plutselig på det når det nevnes indirekte (eller direkte).

Rammen rundt historien, søstrenes situasjon, er veldig vellykket. Men, må si meg enig med Eirin - litt for mange unødvendige sidesprang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka lika eg svært godt. Ho kjem nok til å sitje i "systemet" ei stund. Ho var lettlest trass i sidemerknader og hopp i tid. Ein sit att med ei samanhengande historie. Dei tragiske hendingane er skildra på ein usentimental måte, ikkje noko tåredryppande. Vi kan lese om komiske, og også tragikomiske hendingar. Eg måtte le fleire gonger. Forfattaren har greid å gi tvillingane individuelle "stemmer" som verkar ekte og gir oss eit bilete av deira personlegheter. Eg måtte av og til minne meg sjølv om at dette ikkje er ein sjølvbiografi, men ein roman. Kjem til å anbefale denne boka til vener og kjende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg