Utrolig koslig er den :) og den tar for seg mange kvinneskjebner i alle alder/økonomiske situasjoner. En varm og nær bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, det var den! Jeg storkoste meg med denne boka, selv om det som sagt ikke er den mest dyptpløyende boka jeg har lest. Men det må jo ikke alle bøker være!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånne bøker synes jeg er utrolig vanskelig å gi terningskast til. Tror jeg må opprette en kategori til på listen min "koselige bøker" eller noe slik :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette med terningkast går ganske bra dersom du løsriver deg fra å sammenligne bøker på tvers av ulike genre. Det kan bli urettferdig i alle retninger. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja men problemet er jo at denne faller under genren Skjønnl, ingen genre som heter "koselig skjønnl" :D så hvis jeg gir den en femmer er det rett men allikevel feil og gir jeg den en firer så blir det feil også :)
Livet er fult av bekymringer! ;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

;-) Da synes jeg du skal gi den en fem´er, jeg! Følg hjertet! Jeg ga den for øvrig en firer - med en litt dårlig følelse av å være for streng. Noen bøker treffer en bare så innmari! Noe i meg protesterer også mot den noe snobbete siden ved litteraturbedømmelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil